Πέμπτη, 2 Νοεμβρίου 2017

Αυτοκτόνησε ο Χίτλερ ή όχι; Αρχεία της CIA αποκαλύπτουν ότι «βρέθηκε» στην ΚολομβίαΤελικά ο Χίτλερ αυτοκτόνησε ή όχι; Ενα νέο σενάριο έρχεται στο προσκήνιο μισό και πλέον αιώνα μετά την πτώση του δικτάτορα, με παλιά αρχεία της CIA να μεταφέρουν καταγγελία μέλους των SS ότι ο Χίτλερ διέφυγε στην Κολομβία και ζούσε σε μια κοινότητα πρώην ναζιστών το 1954.

Τα αρχεία της αμερικανικής υπηρεσίας, τα οποία αποχαρακτηρίστηκαν πρόσφατα, αναφέρουν ότι πράκτορες της CIA είχαν μιλήσει με πρώην μέλος των SS που ισχυριζόταν ότι ο Αδόλφος Χίτλερ ζούσε το 1954 στην πόλη Tούνχα, βόρεια της Μπογκοτά.

Ο Φίλιπ Σιτροέν, όπως λεγόταν ο άντρας, επιδίωξε μόνος του να επικοινωνήσει με τους πράκτορες της CIA. Οπως φαίνεται από τα αρχεία, τους είπε ότι συνάντησε έναν άντρα που του αποκάλυψε πως είναι ο Χίτλερ στην εν λόγω πόλη. «Εμοιαζε πολύ με τον Χίτλερ» είπε ο Σιτροέν, ο οποίος φέρεται να… συνάντησε τον δικτάτορα κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού του.

«Ο Σιτροέν λέει ότι συνάντησε αυτόν τον άντρα σε ένα μέρος που ονομάζεται Residencies Coloniales, το οποίο κατοικούν, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, πολλοί Γερμανοί Ναζί» γράφει η έκθεση της CIA, και συμπληρώνει: «Σύμφωνα με τον Σιτροέν, οι Γερμανοί που μένουν τώρα στην Τούνχα ακολουθούν τυφλά αυτόν τον “Χίτλερ” με μια ειδωλολατρεία του ναζιστικού παρελθόντος ενώ παράλληλα τον φωνάζουν Φύρερ και τον χαιρετούν ναζιστικά».
Περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου