Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2017

Φωτιά σε εργοστάσιο: Η μυρωδιά της βάφλας... 'έπνιξε' τις ΒρυξέλλεςΗ γλυκιά μυρωδιά της βάφλας είναι οικεία στους Βέλγους, χθες ωστόσο πολλοί ήταν εκείνοι που «πνίγηκαν» από τον πυκνό μαύρο καπνό που υψώθηκε πάνω από τις Βρυξέλλες, αποτέλεσμα της φωτιάς που ξέσπασε σε ένα εργοστάσιο παρασκευής βαφλών, προκαλώντας ακόμα και προβλήματα στην κυκλοφορία των τρένων στην πρωτεύουσα.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι η πυρκαγιά στο εργοστάσιο Milcamps, όπου παρασκευάζεται το παραδοσιακό έδεσμα σε πολλές εκδοχές, εκδηλώθηκε χθες το μεσημέρι. Τα αίτια της πυρκαγιάς δεν έχουν προς το παρόν αποσαφηνιστεί ή εάν υπήρξαν τραυματισμοί.

«Υψώθηκε πυκνός καπνός και συστήνουμε στους πολίτες να μην ανοίξουν τις πόρτες και τα παράθυρα και να παραμείνουν στα σπίτια τους. Επιπλέον, συστήνουμε στους οδηγούς να κλείσουν τους αεραγωγούς των κλιματιστικών στα οχήματά τους» ήταν το μήνυμα της αστυνομίας.

Η έντονη οσμή της καμένης βάφλας προκάλεσε έντονο βήχα σε πολλούς πολίτες στο κέντρο της πρωτεύουσας του Βελγίου, σε απόσταση 6 χλμ από την περιοχή που σημειώθηκε η φωτιά.
Πηγή: News247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου