Δευτέρα, 6 Νοεμβρίου 2017

Εκδηλώσεις/Δράσεις Ελληνικών Συλλόγων Ελβετίας


Με χαρά σας προσκαλούμε στη νέα παράσταση του θεατρικού συλλόγου PROVA.ZH “Το Μεγάλο μας Τσίρκο” του Ιάκωβου Καμπανέλλη, που θα λάβει χώρα στις 17 και 18 Νοεμβρίου στις 20:00, και στις 19 Νοεμβρίου στις 15:00 και στις 19:00στο Zirkus Chnopf (Flurstrasse 85, 8047 Zürich). 

Υπό την καθοδήγηση του Γιώργου Νάσιου, 18 ηθοποιοί (Γιώργος Αλβανός, Γρηγόρης Γρηγοριάδης, Αθανασία Καμαριώτου, Μαρία Καρτσακλή, Ειρήνη Κασιούμη, Μαρία Κολιάτση, Κατερίνα Κολιοβασίλη, Κατερίνα Κοντζιλέλου, Βιβέττα Λαϊνιώτη, Ασπασία Μητροπούλου, Λιλίκα Μυλωνά, Γιώργος Λουμίτης, Cezar Λουμίτης, Γιώργος Νάσιος, Ελένη Παπαδάκη, Νίκος Πραπόπουλος, Σύλβια Ψύχα-Senn, Αποστόλης Τσίκας) εμφανίζονται στο ιστορικό έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη, που πρωτοανέβηκε τον καιρό της Στρατιωτικής Δικτατορίας (1967-74).

Η παράσταση θα είναι στα ελληνικά με γερμανικούς υπέρτιτλους. Στο χώρο θα λειτουργεί μπαρ, και οι πόρτες θα ανοίγουν μισή ώρα πριν από την ώρα έναρξης της κάθε παράστασης. Τιμή εισιτηρίου 25 CHF / 18 CHF μειωμένο (κάτοχοι Legi, Kulturlegi, παιδιά κάτω των 15ετών και ενήλικες άνω των 65).

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στη σελίδα της εκδήλωσης στο Facebook: https://www.facebook.com/events/128649571124999Επίσης συννημένο θα βρείτε το flyer της παράστασης με όλες τις σχετικές πληροφορίες. Σας παρακαλούμε να το προωθήσετε σε φίλους και ενδιαφερόμενους.

Για κρατήσεις, στείλτε email στο: provazh.res@gmail.com

Σας περιμένουμε!
Οι συντελεστές της παράστασης “Γιοι και κόρες” - θεατρικός σύλλογος PROVA.ZH

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου