Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2017

Η Air Mediterranean ξεκινά πτήσεις Λάρνακα - ΑθήναΤακτικές πτήσεις μεταξύ Αθήνας και Λάρνακας αρχίζει από την 1η Δεκεμβρίου 2017 η νέα ελληνική αεροπορική εταιρεία Air Mediterranean.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Air Mediterranean θα συνδέει τη Λάρνακα με την Αθήνα τέσσερις φορές την εβδομάδα, τόσο κατά τη διάρκεια του ερχόμενου χειμώνα, όσο και του καλοκαιριού. Τους θερινούς μήνες τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται σε καθημερινή βάση, προστίθεται. Παράλληλα, οι πτήσεις από τη Λάρνακα θα συνδέουν τους ταξιδιώτες με το δίκτυο της εταιρείας προς χώρες της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής.


Ο στόλος της εταιρείας αποτελείται από τρία Boeing 737-400, ενώ θα προστεθούν ακόμη δύο αεροσκάφη στις αρχές του νέου έτους.

Την έναρξη της συνεργασίας της με την Air Mediterranean ανακοίνωσε η Louis Aviation, η οποία έχει επιλεγεί ως Γενικός Αντιπρόσωπος της ελληνικής αεροπορικής εταιρείας στην Κύπρο.


Για κρατήσεις θέσεων, εμπορευμάτων και πληροφορίες, το επιβατικό κοινό μπορεί να επικοινωνεί με την Louis Aviation στο τηλέφωνο 24008875, στο www.air-mediterranean.com ή να απευθύνεται στους ταξιδιωτικούς πράκτορες.

http://www.offsite.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου