Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2017

Νέα Ιερσέη (Νιούαρκ) – Αθήνα μόλις με 399 δολάρια !Εισιτήρια για το ταξίδι Νέα Ιερσέη (Νιούαρκ) – Αθήνα σε τιμή κάτω από 400 δολάρια προσφέρει για περιορισμένο χρόνο η αεροπορική εταιρεία Emirates, καθώς και για 70+ ακόμη προορισμούς.

Ειδικότερα, για όσους κάνουν κράτηση μέχρι και το Σάββατο 25 Νοεμβρίου, με αναχώρηση από το Newark Liberty International Airport (EWR) και προορισμό την Αθήνα (ATH, Ελευθέριος Βενιζέλος) μπορεί να κλείσουν το εισιτήριό τους στα 399 δολάρια για την οικονομική θέση.

Προϋπόθεση, η πτήση θα πρέπει να είναι μεταξύ 15 Ιανουαρίου 2018 και 26 Μαρτίου 2018, όπως επισημαίνει η Emirates.

Σημαντικές οι προσφορές της Emirates και για ταξίδια προς το Μιλάνο (399 δολ. με αναχώρηση από το JFK) καθώς και για Μέση Ανατολή και Ασία το ίδιο διάστημα.

Η καθημερινή πτήση της Emirates από το «Newark Liberty International Airport» στη Νέα Ιερσέη, σε Αθήνα και Ντουμπάι ξεκίνησε στις 12 Μαρτίου 2017.Πολλοί ομογενείς, έκτοτε, έχουν επιλέξει το εν λόγω δρομολόγιο και έχουν μείνει ικανοποιημένοι.Το νέο δρομολόγιο παρέχει μία καθημερινή απευθείας πτήση καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου μεταξύ ΗΠΑ και Ελλάδας, που δεν υφίστατο καθώς είχε πάψει να λειτουργεί από το 2012.

Η πτήση εκτελείται από «Boeing 777-300ER» με μηχανές GE90 της «General Electric», προσφέροντας 8 θέσεις στην πρώτη θέση, 42 θέσεις στην Business και 304 θέσεις στην οικονομική θέση.

https://www.ekirikas.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου