Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017

Ο πρώτος οίκος ανοχής με sex dolls είναι γεγονός και στη ΓερμανίαΤο πληρωμένο σεξ σε άλλο επίπεδο πέρασε και η Γερμανία, με αγάπη για τις φουσκωτές κούκλες του σεξ ήδη απ' την εποχή του Χίτλερ, όπου πρόσφατα άνοιξε ο πρώτος οίκος ανοχής με sex dolls στη χώρα.

Λέγεται «Bordoll» και βρίσκεται σε ένα φωτεινό δρόμο του Ντόρτσμουντ. Πίσω απ' αυτό η 29χρονη Evelyn Schwarz που ακολούθησε το επιτυχημένο παράδειγμα άλλων ανά τον κόσμο, πρόσφέροντας κούκλες για σεξ.

Μέχρι στιγμής ο ιδιότυπος αυτός οίκος ανοχής προσφέρει στους πελάτες του 11 κούκλες από σιλικόνη, τις οποίες νοικιάζει έναντι 80 δολαρίων την ώρα.

Καθεμιά ζυγίζει 30 κιλά, έχει το δικό της όνομα και είναι μοναδική και από αισθητική άποψη.

Σύμφωνα μάλιστα με την ιστοσελίδα του Bordoll είναι «εξαιρετικά υψηλής ποιότητας» και έχουν εισαχθεί απ' την Ασία, με κόστος σχεδόν 2.000 ευρώ η καθεμιά.

«Οι κυρίες είναι πραγματικά ονειρεμένες», «πάντα πρόθυμες» και «άνετες» αναφέρει μεταξύ άλλων η ιστοσελίδα, λες και μιλάει για αληθινά πρόσωπα.

Όλες τους φέρουν περιγραφή με όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους, απ' το χρώμα μαλλιών και επιδερμίδας μέχρι κιλά και άλλα μέρη του σώματος.

Προτείνουν μάλιστα στους πελάτες να φέρουν τα ρούχα που επιθυμούν για να τις ντύσουν!

Το εγχείρημα της Schwarz γνωρίζει ήδη μεγάλη επιτυχία, αφού όπως υποστηρίζει κάθε κούκλα περνάει καθημερινά από τουλάχιστον 12 άντρες, διαφορετικών ηλικιών, ενώ το 70% αυτών επισκέπτονται το Bordoll και δεύτερη φορά. Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα της Mail Online κάποιοι το απολαμβάνουν έχοντας απέξω τις συζύγους τους να τούς περιμένουν.

Φυσικά δεν είναι το πρώτο μέρος όπου βλέπουμε ένα οίκο ανοχής με πλαστικές κούκλες. Ο πρώτος στην Ευρώπη είχε ανοίξει στη Βαρκελώνη, ακολούθησε αυτός του Δουβλίνου ενώ υπάρχουν σε διάφορα μέρη στον κόσμο.
 Independent   Πηγή: News247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου