Κυριακή, 1 Οκτωβρίου 2017

Το πρόγραμμα ακολουθιών του μηνός Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό του Reutlingen

Το πρόγραμμα ακολουθιών του μηνός Οκτωβρίου.
Αύριο 01.10.2017 θα έχουμε Θεία Λειτουργία 13:00-14:15 και στο Villingen-Schwenningen στη Johanneskirche, Mozartstr. 42,78054, όπως και κάθε ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ για τους πιστους της γύρω περιοχής.

Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου θα τελέσουμε την Πανηγυρική Δοξολογία για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 με τη συμμετοχή των Ελληνικών Σχολείων της Ενορίας μας. Να καμαρώσουμε τα παιδιά μας που θα μας τραγουδήσουν ποιήματα,ταραγούδια και τον Εθνικό μας Ύμνο!
Είναι πολύ σημαντικό να συμμετέχουμε όλοι σε κάθε ευκαιρία που μας θυμίζει το ένδοξο παρελθόν της πατρίδας μας, μας γεμίζει υπερηφάνια και μας διδάσκει πόσο πολύτιμο είναι το αγαθό της Ειρήνης για το οποίο προσευχόμαστε σε κάθε Θεία Λειτουργία και σε κάθε Ακολουθία της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας.
Για να θυμούνται οι μεγαλύτεροι και να συγκινούνται αλλά και να μαθαίνουν οι νεότεροι και να χαίρονται.
Το διάστημα 23-28 Οκτωβρίου θα είμαστε σε Προσκυνηματική εκδρομή στην Ελλάδα γι αυτό ΔΕΝ θα έχουμε Θ. Λειτουργία του Αγίου Δημητρίου. Τέλος οι εργασίες για την επέκταση της Εκκλησίας μας και το χτίσιμο του Πνευματικού Κέντρου που θα στεγάσει όλο τον Ελληνισμό της Ενορίας μας προχωράνε πολύ γρήγορα όπως βλέπετε και ευχόμαστε σύντομα να ολοκληρωθούν. Χρειαζόμαστε όμως την βοήθεια και την συμπαράσταση όλων! Ας γίνουμε Συνδρομητές με 10 ή 20 € κάθε μήνα ή και Δωρητές με όποιο ποσό μπορούμε. Για κάθε Δωρεά θα λαμβάνετε απόδειξη για την Εφορία.

Κάθε Δωρεά είναι πολύτιμη!
Αριθμ. Λογαριασμού για Δωρεές:
G.O.M.v.D, Kirchengemeinde Reutlingen
IBAN: DE65 6405 0000 0000 483737
BIC: SOLADES1REU4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου