Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου 2017

Ζητείται δάσκαλος για το νέο ελληνικό σχολείο στην πόλη Drogheda στην Ιρλανδία

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τη δημιουργία παραρτήματος του σχολείου μας στην πόλη Drogheda λόγω της αύξησης των Ελλήνων που διαμένουν στη γύρω περιοχή.
Ο αγαπητός συμπατριώτης μας,κος Δρακουλάκης,τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά, κατάφερε να εξασφαλίσει τον κατάλληλο χώρο ωστε να παραγματοποιούνται τα μαθήματα.

Για να συνεχιστεί το αξιόλογο έργο των εκπαιδευτικών που υπηρέτησαν στο σχολείο μας, ζητάμε από κάποιον Έλληνα ή κάποια Ελληνίδα που βρίσκεται στο Δουβλίνο ή στην ευρύτερη περιοχή να αναλάβει τη διδασκαλία των μαθημάτων για παιδιά δημοτικού,γυμνασίου και λυκείου.
Τα έξοδα θα καλυφθούν από την Ελληνική Κοινότητα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τα βιογραφικά τους ηλεκτρονικά στη διεύθυνση secretary@helleniccommunity.ie μέχρι και την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017.
Η αξιολόγηση και οι συνεντεύξεις θα γίνουν από επιτροπή που θα απαρτίζεται από μέλη του ΔΣ της Κοινότητας και της σχολικής επιτροπής.
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν πτυχίο δασκάλου από ελληνικό πανεπιστήμιο, να μιλάνε Αγγλικά και να έχουν Garda vetting. Θα πρέπει επίσης να είναι ήδη μόνιμοι κάτοικοι Ιρλανδίας . Αιτήσεις ατόμων που δεν ζουν ήδη στην Ιρλανδία δεν θα γίνουν δεκτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου