Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017

Καναδάς: Μήνυσε αεροπορική εταιρεία γιατί δεν του σέρβιρε σαμπάνια στην πτήσηΜήνυση σε βάρος μιας αεροπορικής εταιρείας κατέθεσε ένας άντρας από τον Καναδά, κατηγορώντας την ότι ενώ είχε υποσχεθεί να σερβίρει σαμπάνια στη διάρκεια της πτήσης, πρόσφερε τελικά στους επιβάτες έναν φτηνότερο αφρώδη οίνο!

Ο Daniel Macduff κανόνισε τις διακοπές του στην Κούβα και πέταξε με τη Sunwing Airlines, η οποία διαφήμιζε ένα κέρασμα με σαμπάνια την ώρα της πτήσης. Ο άντρας από το Κεμπέκ υποστηρίζει ότι αντί για σαμπάνια τού σέρβιραν κάτι φτηνότερο και μόνο στην πτήση της επιστροφής.Η αεροπορική εταιρεία απάντησε χαρακτηρίζοντας τη μήνυση «επιπόλαια» και «χωρίς αξία», σύμφωνα με το βρετανικό δίκτυο BBC.

Ο δικηγόρος του Macduff δήλωσε ότι η μήνυση αφορά το παραπλανητικό μάρκετινγκ και δεν έχει να κάνει με την ποιότητα του κρασιού που προσφέρθηκε στους επιβάτες. «Δεν έχει να κάνει με τη σαμπάνια ενάντια στον αφρώδη οίνο», ανέφερε ο δικηγόρος με έδρα το Μόντρεαλ και συνέχισε: «Έχει να κάνει με το καταναλωτικό μήνυμα πίσω από αυτό».
Πηγή: News Beast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου