Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου 2017

Δεξίωση Του Γενικού Προξένου Της Γερμανίας Στη Θεσσαλονίκη

Ο Γενικός Πρόξενος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη, κ. Βάλτερ Στέχελ, και η σύζυγός του παρέθεσαν την Τρίτη 3 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Hyatt Regency Thessaloniki Hotel δεξίωση επ΄ ευκαιρία της Ημέρας της Γερμανικής Ενότητας.

Στη δεξίωση παρέστησαν ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, κ. Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος απηύθυνε και χαιρετισμό, εκπρόσωποι των Αρχών της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας, o Πρόεδρος του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου της Ελλάδας, κ. Δαυίδ Σαλτιέλ, ο κ. Χάιντς Κούνιο, εκπρόσωποι επιμελητηρίων, επιχειρηματίες, εκπρόσωποι της ακαδημαϊκής κοινότητας, εκπρόσωποι Μαρτυρικών Πόλεων και Χωριών, εκπρόσωποι του Προξενικού Σώματος της πόλης, μεταξύ αυτών η Γενική Πρόξενος των ΗΠΑ, κα Ρεβέκκα Φόνγκ, εκπρόσωποι γερμανικών και ελληνογερμανικών φορέων και συλλόγων, μέλη της γερμανικής παροικίας και πολλοί άλλοι.


Η Ορχήστρα της Γερμανικής Σχολής Θεσσαλονίκης ανέλαβε το μουσικό μέρος της εκδήλωσης. Στην επάνω φωτογραφία, η Ορχήστρα της Γερμανικής Σχολής Θεσσαλονίκης και δεξιά ο Γενικός Πρόξενος με τη σύζυγό του και τον καθηγητή μουσικών της Γερμανική Σχολής, κ. Μίχαελ Στιρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου