Κυριακή, 29 Οκτωβρίου 2017

Φθινοπωρινός καύσωνας στην ΠορτογαλίαΑνησυχία προκαλεί στους μετεωρολόγους της Πορτογαλίας το γεγονός πως δεν λέει να χειμωνιάσει στην ιβηρική χώρα.

Η θερμοκρασία διατηρείται σε επίπεδα σχεδόν καλοκαιρινά, ξεπερνώντας τους 28 βαθμούς Κελσίου, λίγες ημέρες πριν την έλευση του Νοεμβρίου, με τον κόσμο να κυκλοφορεί ακόμη με σορτσάκια και κοντομάνικα.

Οι παραλίες θυμίζουν….Αύγουστο με τον κόσμο να συγκεντρώνεται στις αμμουδιές για μια ανάσα δροσιάς.Οι τουρίστες πάντως περνούν υπέροχα στην άκρως καλοκαιρινή Πορτογαλία καθώς αυτή την περίοδο συνήθως εκδηλώνονται σφοδρές καταιγίδες, που δεν είναι ό,τι καλύτερο για περίπατο στην πόλη.Good Morning #lisbon !Today the day's High is 31C with a Low of 18C. Fair. #Lisboa

— HeartofLisbon (@HeartofLisbon) 27 Οκτωβρίου 2017Good Morning #lisbon !Today the day's High is 31C with a Low of 18C. Fair. #LisboaL’été n’est pas terminé ici. Déso’ pas déso’ #Carcavelos pic.twitter.com/pJtxVqKmC3

— brianL’été n’est pas terminé ici. Déso’ pas déso’ #Carcavelos pic.twitter.com/pJtxVqKmC3

Σε κάθε περίπτωση η πολιτική προστασία της Πορτογαλίας ανησυχεί για την πιθανή εκδήλωση πυρκαγιών που φέτος έχουν καταστρέψει τα δάση της χώρας και έχουν αφήσει πίσω τους πάνω από 100 νεκρούς.

(Πηγή: Euronews)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου