Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2017

Δεκαεπτάχρονη στο Λονδίνο δέχθηκε τρεις σεξουαλικές επιθέσεις σε ένα βράδυ

Τρεις διαφορετικές σεξουαλικές επιθέσεις δέχτηκε ένα 17χρονο κορίτσι ενώ επέστρεφε σπίτι της μετά από διασκέδαση στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, λίγο πριν τα μεσάνυχτα της 29ης Σεπτεμβρίου, κάμερα κατέγραψε έναν άντρα να τραβάει το κορίτσι σε μία εσοχή ενός δρόμου στον οποίο βρέθηκαν αντικείμενα της κοπέλας.

Σύμφωνα με την Telegraph, λίγο αργότερα, ένας άνδρας με μούσι και ποδήλατο εμφανίζεται να ακολουθεί την κοπέλα μέχρις ότου την πλησιάζει και μετά από λίγο εξαφανίζονται από το οπτικό πεδίο της κάμερας, μέχρι ο άντρας να καταγραφεί τη στιγμή που αποχωρεί μόνος του από το σημείο.

Το κορίτσι, που τα ρούχα του πλέον είναι σε άθλια κατάσταση, εμφανίζεται ξανά και συνεχίζει τον δρόμο του.

Λεπτά αργότερα, γύρω στις 12:45 οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι η νεαρή έπεσε και τρίτη φορά θύμα βιασμού, αυτή τη φορά από δύο ή 3 άνδρες: Τρεις φιγούρες κατεγράφησαν σε κάμερα να να εξαφανίζονται μεταξύ κάποιων δέντρων και παρκαρισμένων αυτοκινήτων.

Εκεί η αστυνομία πιστεύει ότι έλαβε χώρα η τρίτη επίθεση σε βάρος της νεαρής.

Την 17χρονη εντόπισε περαστικός πεσμένη στο δρόμο και κάλεσε την άμεση βοήθεια.

Οι αστυνομικοί θεωρούν πολύ πιθανό το ενδεχόμενο η κοπέλα να ήταν ναρκωμένη και διεξάγουν τοξικολογικές εξετάσεις, ενώ η Σούζαν Τζόρνταν Επιθεωρήτρια του τμήματος της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λονδίνου δήλωσε: «Πρόκειται για ένα τραγικό περιστατικό πολλαπλών σεξουαλικών επιθέσεων σε βάρος νεαρής γυναίκας που απλώς προσπαθούσε να επιστρέψει σπίτι της».
Πηγή: Ζούγκλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου