Σάββατο, 7 Οκτωβρίου 2017

Διάβαζε δυνατά τη Βίβλο σε λονδρέζικο τρένο τρέποντάς τους όλους σε φυγή!Οι επιβάτες λονδρέζικου συρμού δεν κατάλαβαν γιατί το τρένο σταμάτησε ξαφνικά την πορεία του. Όταν είδαν πάντως ανθρώπους να τρέχουν αλλόφρονες πάνω στις ράγες, συνειδητοποίησαν πως κάτι κακό συνέβαινε.

Καθώς το τρένο πλησίαζε στον σταθμό του Γουίμπλεντον, ένας άντρας άρχισε να απαγγέλει μέσα στο βαγόνι εδάφια της Βίβλου με στεντόρεια φωνή, θυμίζοντας προφανώς άλλα στους Λονδρέζους.

Κι έτσι ο κόσμος πανικοβλήθηκε. Άλλοι του φώναζαν να σταματήσει γιατί τρόμαζε τους επιβάτες και άλλοι έτρεχαν αλλόφρονες στα άλλα βαγόνια, γενικεύοντας τον πανικό για κάποιον που παραθέτει θρησκευτικά εδάφια μέσα σε τρένο, στο πολύπαθο πάντα Λονδίνο!Το τρένο αναγκάστηκε να σταματήσει και οι άνθρωποι έτρεχαν τώρα πάνω στις ράγες, εκκενώνοντας εθελοντικά τα βαγόνια και αναγκάζοντας τον σταθμάρχη να κόψει το ρεύμα ώστε να μην τραυματιστεί κανείς. Κάτι που προκάλεσε φρακάρισμα στη σιδηροδρομική συγκοινωνία προκαλώντας μεγάλες καθυστερήσεις στα δρομολόγια.

Πολλοί αυτόπτες μάρτυρες μίλησαν σε μεγάλα βρετανικά δίκτυα για το γεγονός, λέγοντας πως οι εικόνες είχαν την οσμή τρομοκρατικού χτυπήματος. Αυτό κι αν ήταν πρωινό για τους Λονδρέζους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου