Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2017

Αγριογούρουνα τραυμάτισαν τέσσερις ανθρώπους σε τράπεζα της πόλης ΆιντεΦοβούνται να βγουν από τα σπίτια τους οι κάτοικοι της πόλης Άιντε, μετά από επιθέσεις αγριογούρουνων σε κατοίκους.

Κι όμως μία αγέλη έχει σκορπίσει τον τρόμο στην μικρή γερμανική πόλη, καθώς εισβάλουν σε μαγαζιά και σπίτια και τραυματίζουν όποιον βρουν μπροστά τους.

Το τελευταίο περιστατικό ήταν σε μία τράπεζα, όπου δύο αγριογούρουνα «εισέβαλαν», τραυμάτισαν τέσσερις ανθρώπους και προκάλεσαν μεγάλες ζημιές σε κτίρια και αυτοκίνητα.Σύμφωνα με την The Sun, η αγέλη από αγριογούρουνα είχε σπείρει τον πανικό στην πόλη, ενώ στην επίθεση στην τράπεζα ένας άνδρας έχασε το δάχτυλό του.

Μάλιστα, η αστυνομία συμβούλεψε τους κατοίκους της πόλης να μείνουν σπίτια τους έως ότου ειδικοί κυνηγοί σκοτώσουν τα άγρια ζώα, όπως κι έγινε.

Ο κυνηγός κατάφερε όμως να σκοτώσει το ένα από τα δύο αγριογούρουνα που «εισέβαλαν» στην τράπεζα, καθώς το άλλο διέφυγε προς το δάσος που είναι λίγο έξω από την γερμανική πόλη πόλη.Άλλοι λένε πως το ένα αγριογούρουνο είναι ακόμη στην πόλη με τους ειδικούς να έχουν ήδη ξεκινήσει το κυνήγι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου