Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου 2017

Εναντίον των Ναζί που ζητούν να απελαθεί κινήθηκε η Αλεξάνδρα ΠασχαλίδουΤις τελευταίες ημέρες έχει ξεσπάσει έντονο θέμα με την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μέσα από τα social media μοιράζεται όσα συμβαίνουν στην καθημερινότητά της και πρόσφατα ανήρτησε φωτογραφία από τη συγκέντρωση των νεοναζί της Σουηδίας.


Πρόκειται για στιγμιότυπο από τη διαδήλωσή τους, στην οποία υπήρχε πλακάτ με φωτογραφία της. Η παρουσιάστρια δραστηριοποιείται έντονα στη Σουηδία υπέρ των μεταναστών και άλλων μειονοτήτων, γεγονός που φαίνεται να εξόργισε τα συγκεκριμένα άτομα.

Μετά από όλα αυτά η Αλεξάνδρα ενημέρωσε τους fans της μέσα από μία ανάρτηση στα social media:
«Τα πλακάτ στη διαδήλωση των Ναζί είναι πλέον υπόθεση για τη δικαιοσύνη. Βρίσκομαι καθοδόν προς τη Διεθνή Media Conference που πραγματοποιείται στη Λειψία της Γερμανίας, για να μιλήσω για την δημοσιογραφία υπό απειλές. Σας ευχαριστώ όλους για τη μαζική στήριξη. Κάθε λέξη μετράει. Είστε ο λόγος που παραμένω όρθια. Είστε πολύ περισσότεροι από τις σκοτεινές δυνάμεις που προσπαθούν να μας σιωπήσουν. Δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε από τον ίδιο το φόβο. Συνεχίστε να στηρίζεται και να ενδυναμώνεται ο ένας τον άλλο»

Δείτε την ανάρτησή της.

E-Daily.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου