Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2017

Μουσική Εκδήλωση στο Λουξεμβούργο

Το μουσικό σχήμα “Πριγκηπέσσα”, η μόνιμη κομπανία της ομώνυμης μουσικής σκηνής στη Θεσσαλονίκη, θα είναι μαζί μας το Σάββατο 11 Νοεμβρίου, στις 20:30, στην νέα αίθουσα A Schommesch, δίπλα στο δημαρχείο του Niederanven (18 rue d’Ernster, Oberanven).Η αίθουσα βρίσκεται στο τέρμα της γραμμής 125 Oberanven - Kirchberg - Hollerich P&R (Oberanven, Gemeng) και μετά το τέλος της εκδήλωσης θα υπάρχει night bus για την επιστροφή στην πόλη γι αυτούς που θέλουν να χρησιμοποιήσουν λεωφορείο.


Τα μέλη του σχήματος είναι:
• Χρήστος Μαστέλλος, φωνή
• Μαρία Φραγκούλη, φωνή
• Τριαντάφυλλος (Λάκης) Χαλκιάς, μπουζούκι κ φωνή
• Δημήτρης Σφίγγος, κιθάρα κ φωνή


Το ρεπερτόριο περιλαμβάνει από πρώιμα ρεμπέτικα τραγούδια της δεκαετίας του ’30, συνθέσεις Σμυρνιών συνθετών, κλασικά ρεμπέτικα του ’40 και ‘50 και φτάνει ως τα πρώτα λαϊκά τραγούδια της δεκαετίας του ’60. Τα τραγούδια παίζονται και ερμηνεύονται με σεβασμό στις πρώτες εκτελέσεις, αλλά και με μια φρέσκια διάθεση έτσι ώστε να είναι ζωντανά και λειτουργικά στην επικοινωνία τους με το κοινό.


Το μουσικό σχήμα “Πριγκηπέσσα” έχει συνεργαστεί σε ζωντανές εμφανίσεις με κορυφαίους ερμηνευτές όπως τους Ελ.Τσαλιγοπούλου, Γ. Νέγκα, Ζ. Παπαδοπούλου, Φ. Βελεσιώτου, Κ. Βέττα, Α. Καρακότα, Μ. Λιδάκη, Γ. Μαργαρίτη, Μ. Ασλανίδου, Πίτσα Παπαδοπούλου καθώς και με τους κορυφαίους σολίστες του μπουζουκιού Κ. Παπαδόπουλο, Μ. Πάππο, Ν. Τατασόπουλο και Γ. Δράμαλη.


Εισιτήρια:
Προπώληση (mitos.asbl@gmail.com): 12 ευρώ.
Στην είσοδο: 15 ευρώ
Ωργάνωση Μίτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου