Κυριακή, 29 Οκτωβρίου 2017

Ιρλανδία: 65χρονος μαγειρεύει 50 γεύματα την εβδομάδα για τους άστεγουςΑυτός ο άνθρωπος δεν ήξερε πώς να περάσει εποικοδομητικά το χρόνο του σαν συνταξιούχος, κι έτσι, αποφάσισε να κάνει κάτι για την κοινότητά του και ιδιαίτερα για τους ανθρώπους που ήταν λιγότερο τυχεροί από εκείνον. Αφού έμαθε τον αριθμό των αστέγων στην πόλη του Δουβλίνου, ξεκίνησε να τους βοηθάει φτιάχνοντας 50 γεύματα κάθε εβδομάδα, και πληρώνει ως επί το πλείστον τα υλικά από την τσέπη του.

Οι καλές πράξεις του Brian Birkett δεν πέρασαν απαρατήρητες όταν η εθελοντική ομάδα “A Lending Hand,” στην οποία ο 65χρονος Birkett δωρίζει τα γεύματά του, δημοσίευσε στα social media ότι ο Birkett χρειαζόταν μια βοήθεια για να τα μεταφέρει.

“Αυτός ο συνταξιούχος κύριος φτιάχνει για τους άστεγους φίλους μας πάνω από 50 μερίδες κοτόπουλο με ρύζι και πατάτες κάθε Δευτέρα βράδυ. Απόψε χρειάζεται βοήθεια για να τα μεταφέρει από τη Ballyfermot στην Dame Street και πίσω, θα μπορούσε κάποιος από εσάς να τον βοηθήσει;”Ο Birkett τελικά βρήκε τη βοήθεια που αναζητούσε και μαζί μ’ αυτήν πήρε και χιλιάδες επαίνους από τους χρήστες του ίντερνετ.


“Ο Brian τα κατάφερε και πάλι… Είμαστε τόσο ευγνώμονες σε όλους εσάς τους καταπληκτικούς ανθρώπους που μοιράζεστε τις αναρτήσεις μας. Σας ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξή σας,” δημοσίευσε η ομάδα “A Lending Hand”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου