Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2017

ΕΟΡΤΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΡΛΑΝΔΙΑΑγαπητοί συμπατριώτες και φίλοι,

Σας υπενθυμίζουμε τη σχολική εορτή του Ελληνικού Σχολείου Δουβλίνου για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940, την Κυριακή 22/10,στις 14:30 στο Palatine room του Εθνικού Μουσείου Collins Barracks, απέναντι από την Εκκλησία
Το Palatine room βρίσκεται στον πρώτο όροφο ακριβώς πάνω από το cafe Brambles.

Οι γονείς και κηδεμόνες αλλά και παππούδες παιδιών που δεν φοιτούν στο Ελληνικό Σχολείο μπορείτε να έρθετε με τα παιδιά όχι μόνο για να ακούσετε και να τραγουδήσετε αλλά και για να μας πείτε κάποιο ποιηματάκι. Όταν έρθετε στη γιορτή, σας παρακαλούμε να ενημερώσετε τη δασκάλα μας ή κάποιο μέλος της σχολικής επιτροπής σε περίπτωση που θέλετε να πείτε ποίημα ( η σχολική επιτροπή απαρτίζεται από τις κυρίες Κατερίνα Donnelly, Νάντια Φούτσου, Νατάσα Κασάρα, Στέλλα Ξενοπούλου,Αφροδίτη Σφακιανού,Μυρτώ Dowling και από τους κους Μιχάλη Παντερή και Βασίλη Βασιλειάδη).

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διαχείριση του Μουσείου για την παροχή του πανέμορφου αυτού χώρου και για την εξαιρετική συνεργασία τους.

Να υπενθυμίσουμε πως απαγορεύεται η κατανάλωση φαγητού και ποτού στο Palatine room.


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Κοινότητας Ιρλανδίας

.
Επίσης σας προωθούμε τη πρόσκληση της προέδρου της Εκκλησιαστικής Ελληνορθόδοξης Κοινότητας του
Δουβλίνου ,κας. Θωμαής Κακουλή Duarte:'' Αγαπητοί συμπατριώτες και φίλοι

Στην μνήμη αυτών που πολέμησαν στο 'Επος του '40 για να είμαστε σήμερα εμείς ελεύθεροι,
σας περιμένουμε την επόμενη Κυριακή, 29 Οκρωβρίου για την καθιερωμένη Θεια Λειτουργία κι την Δοξολογια για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και'επειτα θα μαζευτούμε να πιούμε ένα κρασί και για να τους τιμήσουμε την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017 στις 2 μμ στο εστιατόριο «Μύκονος». Παρακαλούμε κάνετε τις κρατήσεις σας απευθείας στο εστιατόριο «Μύκονος» στο τηλέφωνο (01) 561 3745. Παρακαλούμε κάνετε τις κρατήσεις σας έγκαιρα και μέχρι τις 27 Οκτωβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου