Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017

ΗΠΑ: Πατέρας νάρκωσε, βίασε και σκότωσε την 14χρονη κόρη τουΈνας 49χρονος πατέρας από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ, ομολόγησε τελικά τις φρικαλέες πράξεις του ενώ για 11 χρόνια διέφευγε της δικαιοσύνης.

Το 2006, ο Μαρκ Μέσιτι ανέφερε στις Αστυνομικές αρχές την εξαφάνιση της κόρης του, λέγοντας πως η 14χρονη πήγε διακοπές με φίλους της και δεν επέστρεψε ποτέ στο σπίτι τους.

Ομως στην πραγματικότητα, τα αποτελέσματα των αστυνομικών ερευνών έδειξαν ότι ο 49χρονος αρχικά είχε ναρκώσει την κόρη του, στην συνέχεια την βίασε όσο εκείνη ήταν αναίσθητη και στο τέλος την δολοφόνησε.

Στη συνέχεια, ολοκλήρωσε το αποτρόπαιο έγκλημά του, θάβοντας το πτώμα της κοπέλας στην αυλή του σπιτιού του και μετά δήλωσε την εξαφάνισή της.

Όταν ξεκίνησε η δίκη του, μετά τις αποκαλύψεις της Αστυνομίας, ο Μέσιτι ομολόγησε επίσης πως είχε κακοποιήσει σεξουαλικά και ένα 8χρονο κορίτσι αλλά και μια έφηβη 16 ετών.Η θεία της 9χρονης Αλίσια που ήταν παρευρισκόμενη στο δικαστήριο δήλωσε ότι: «Νιώθω απίστευτα ανακουφισμένη που τελείωσε αυτή η δίκη. Ήταν ένα μακρινό και απαίσιο ταξίδι».

| Πηγή: Ζούγκλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου