Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017

Νότια Αφρική: Αστυνομικοί σκότωσαν κανίβαλο που δεν σταματούσε να τρώει το θύμα τουΣτα τραύματά του υπέκυψε άνδρας σε νοσοκομείο της Ν. Αφρικής, αφού δέχτηκε τα πυρά αστυνομικών, όταν αρνήθηκε να σταματήσει να τρώει το νεκρό πτώμα μιας γυναίκας την οποία είχε αποκεφαλίσει.

Ο Αφίγουε Μαπεκούλα, 23 ετών, δέχτηκε πυρά στο χέρι, το πόδι και το στομάχι, όταν αστυνομικοί τον βρήκαν να τρώει το νεκρό σώμα μιας γυναίκας, έξω από το σπίτι του στο ανατολικό άκρο της χώρας. Πρόκειται για το πιο πρόσφατο περιστατικό κανιβαλισμού σε αυτή την περιοχή της χώρας: Τέσσερις άνδρες κατηγορήθηκαν για τον βιασμό, τη δολοφονία και την "κατανάλωση" μελών μιας γυναίκας, τον προηγούμενο μήνα.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, οι που αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, βρήκαν τον Μαπεκούλα να τρώει τις σάρκες της 35χρονης Θεμπίσα Μασούμπα, την οποία γνώριζε και που, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε αποκεφαλίσει για μία οικογενειακή διένεξη. Ο δράστης, ανέφερε η τοπική αστυνομία, αγνόησε πολλές προειδοποιητικές βολές των αστυνομικών και στη συνέχεια τους επιτέθηκε με μαχαίρι, με αποτέλεσμα να δεχτεί τα πυρά τους.

Μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο, φέρεται να επιτέθηκε και σε νοσοκόμα, ενώ τρεις μέρες μετά, στις 12 Σεπτεμβρίου, έχασε τη ζωή του.

Η μητέρα του, που ειδοποίησε την αστυνομία όταν είδε τον γιο της να επιτίθεται στην Μασούμπα, δήλωσε συγκλονισμένη: "Δεν τον μεγάλωσα έτσι. Δεν μπορούσα ούτε να φανταστώ κάτι τέτοιο".

Σύμφωνα με τον δήμαρχο της πόλης, όπου συνέβη το περιστατικό, αυτό σχετίζεται με "κατάχρηση ναρκωτικών και ουσιών".

Πηγή:Independant

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου