Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2017

Κίνα: Την κόλλησαν στον τοίχο με ταινία επειδή πήρε κλήση !

«Δείτε τι έπαθε η συνάδελφός μου όταν το αφεντικό μας έμαθε ότι πήρε κλήση γιατί δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας στο αυτοκίνητό της» έγραψε στη λεζάντα ο χρήστης που ανέβασε τις φωτογραφίεςΔεν φόρεσες τη ζώνη ασφαλείας; Θα σε κολλήσουμε στον τοίχο με ταινία.


Αυτός φαίνεται ότι ήταν ο κανόνας σε μια κινεζική εταιρεία το αφεντικό της οποίας έχει ιδιαίτερη ευαισθησία στην τήρηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Οι φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο κινέζικο Facebook, το Weibo, δείχνουν μια γυναίκα να είναι κολλημένη στον τοίχο με ταινία που χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις ατυχημάτων.

«Δείτε τι έπαθε η συνάδελφός μου όταν το αφεντικό μας έμαθε ότι πήρε κλήση γιατί δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας στο αυτοκίνητό της» έγραψε στη λεζάντα ο χρήστης που ανέβασε τις φωτογραφίες.

Στην ίδια ανάρτηση περιγράφονταν και άλλοι περίεργοι κανόνες στη συγκεκριμένη - αγνώστου ταυτότητας - εταιρεία όπως ότι «και οι άνδρες μπορούν να πάρουν άδεια όταν οι γυναίκες τους έχουν περίοδο» καθώς και ότι «όσοι καθυστερούν στην προσέλευσή τους στον χώρο εργασίας θα πρέπει να μπαίνουν στο κτίριο έρπειν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου