Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2017

100 λίρες πρόστιμο επειδή παρέμεινε πάνω από 45 λεπτά σε πάρκινγκ των KFC

Παρέμεινε για πάνω από 45 λεπτά στο χώρο πάρκινγκ του εστιατορίου για να καταναλώσει το φαγητό που είχε αγοράσει και του βγήκε «ξινό» Ποιος δεν λατρεύει το τηγανιτό κοτόπουλο των KFC; Ποιος δεν έχει κρατήσει χάρτινη σακούλα «on the road» γιατί απλά θέλει πολύ γρήγορα να τσιμπήσει τις αγαπημένες λιχουδιές; Τόσο λατρεμένες γεύσεις που... μπορεί να σου κοστίσουν. Τι εννοούμε;


Διαβάστε αυτή την ιστορία. Ένας Βρετανός πελάτης επισκέπτεται τουλάχιστον 4 με 5 φορές το μήνα την γνωστή αλυσίδα γρήγορου φαγητού μαζί με την οικογένειά του. Την τελευταία φορά, ο Πολ Νας, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει στην εφημερίδα Cambridge News, παρέμεινε για πάνω από 45 λεπτά στο χώρο πάρκινγκ του εστιατορίου για να καταναλώσει το φαγητό που είχε αγοράσει. Δυστυχώς, δεν γνώριζε ότι αυτός ο χρόνος, είναι απαγορευτικός. Και την επόμενη ημέρα κρατούσε στα χέρια του το σχετικό πρόστιμο που άγγιζε τα 100 λίρες.


Ο εξοργισμένος πελάτης αποφάσισε να μποϊκοτάρει τα KFC και φυσικά να «πολεμήσει» νομικά το όριο παραμονής σε χώρο εστιατορίων. Ο 45χρονος επισημαίνει ότι δεν υπήρχε στην περιοχή απαγορευτική σήμανση και χαρακτηρίζει εύλογο χρονικό διάστημα τα 45 λεπτά παραμονής στο χώρο για μια τετραμελή οικογένεια, με την επώνυμη αλυσίδα να απαντά ότι δεν φέρει κανένα μερίδιο ευθύνης για το περιστατικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου