Σάββατο, 12 Αυγούστου 2017

Άερτον: Ψυχοθεραπεία μέσω Skype για τους Έλληνες της Ομογένειας


Είμαστε μια εταιρεία ψυχολογικών υπηρεσιών, που αποτελείται από μια ομάδα έμπειρων και έγκριτων ψυχολόγων και ψυχοθεραπευτών, με έμφαση στην ποιότητα των υπηρεσιών και τον καινοτόμο χαρακτήρα τους. Τους τελευταίους μήνες γίναμε αποδέκτες του έντονου ενδιαφέροντος για ψυχοθεραπεία από συμπατριώτες μας Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό.
Δεδομένου του μεγάλου αριθμού των Ελλήνων ομογενών, αλλά και των Ελλήνων που πρόσφατα αποφάσισαν να μεταναστεύσουν, και λαμβάνοντας υπ όψιν τη μεγάλη ψυχική δυσκολία που αυτό συνεπάγεται, οφείλουμε και θέλουμε να ανταποκριθούμε στην ανάγκη αυτών των ανθρώπων για ψυχολογική υποστήριξη, αλλά και επεξεργασία βαθύτερων προσωπικών τους ζητημάτων.
Ήδη από το 2015 προσφέρουμε υπηρεσίες ψυχοθεραπείας μέσω Skype τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, μια υπηρεσία ιδιαίτερα καινοτόμα και πρωτότυπη για τα ελληνικά δεδομένα. Από το Γενάρη του 2017 επικεντρωθήκαμε στο κομμάτι παροχής υπηρεσιών προς το εξωτερικό εξαιτίας της αυξανόμενης ζήτησης. Δώσαμε σε αυτό ιδιαίτερη έμφαση καθότι έχει αποδειχτεί ότι η ψυχοθεραπεία είναι διπλάσια αποτελεσματική, όταν διενεργείται στην μητρική γλώσσα του θεραπευομένου (American Psychological Association, 2007). Με αυτό τον τρόπο ο θεραπευόμενος διατηρεί έναν επιπλέον δεσμό με την χώρα καταγωγής του και αισθάνεται βαθύτερη κατανόηση από έναν θεραπευτή με τον οποίο τους συνδέει η κοινή κουλτούρα και γλώσσα.
Σε κάθε περίπτωση διασφαλίζεται ο σεβασμός στην προσωπικότητα του πελάτη και η απόλυτη εμπιστευτικότητα των όσων διαμείβονται μεταξύ θεραπευτή και πελάτη. Για τα οφέλη της ψυχολογικής υποστήριξης αλλά και για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ μεταβείτε στην ιστοσελίδα μας http://www.aerton.gr/services/psyhotherapeia-meso-skype .
Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι μέσα από την εφημερίδα του Omogeneianews να γνωστοποιηθεί στους Έλληνες και τις Ελληνίδες της χώρας η δυνατότητα που τους παρέχουμε, να απολαύσουν υψηλού επιπέδου ψυχοθεραπευτική φροντίδα διαδικτυακά.Στόχος μας είναι, κάθε Έλληνας του εξωτερικού να ενημερωθεί για την δυνατότητα που έχει να υποστηριχθεί από την εταιρεία μας στην μητρική του γλώσσα. Σε αυτό τον στόχο σας θέλουμε συμπαραστάτες και αρωγούς, έτσι ώστε να ανταποκριθούμε σε μια πραγματική ανάγκη πολλών Ελλήνων που ζουν μακριά από τη χώρα τους.

Με εκτίμηση,

Κεβόπουλος Σταύρος

Ψυχολόγος - Ψυχοδραματιστής

Επιστημονικά υπεύθυνος της  Άερτον

210 7229567
6942985812
info@aerton.gr
www.aerton.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου