Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2017

Ελβετία: "Εβραίοι πελάτες μας να κάνετε ντους πριν & μετά την πισινά"
Ένα ξενοδοχείο στην Ελβετία προκάλεσε αγανάκτηση με μια ανακοίνωση που τοιχοκολλήθηκε που ζητούσε από τους Εβραίους πελάτες του να κάνουν ντους πριν χρησιμοποιήσουν την πισίνα.


Το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ απέστειλε επίσημη καταγγελία στο Aparthaus Paradies, στο χωριό των Αλπικών θέρετρων στην ανατολική Ελβετία, όπως αναφέρει το independent.co.uk Ένας τρομοκρατημένος επισκέπτης στο ξενοδοχείο δημοσίευσε πληροφορίες σχετικά με το σημείωμα έξω από την πισίνα στο Facebook.


«Προς τους Εβραίους πελάτες μας. Παρακαλώ να κάνετε ντους πριν κολυμπήσετε. Αν παραβιάσετε τους κανόνες, θα αναγκαστώ να κλείσω την πισίνα για εσάς. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση», γράφει η ανακοίνωση του ξενοδοχείου.

Ο Ισραηλινός Υφυπουργός Εξωτερικών, Τζίπι Χότοβελ, χαρακτήρισε το περιστατικό «μια αντισημιτική πράξη της χειρότερης μορφής». Η υπεύθυνη του Paradies πάντως δήλωσε πως όλα αυτά ήταν ένα αθώο λάθος. Εχουμε πολλούς πελάτες Εβραίους και κάποιοι μας παραπονέθηκαν πως συνηθίζουν να μπαίνουν στην πισίνα χωρίς να έχουν κάνει ντους, όπως λένε οι κανονισμοί, είπε η Ruth Thomann

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου