Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2017

Γλασκόβη: Τεράστια φωτιά ξέσπασε στη λαχαναγορά μετά από δύο ισχυρές εκρήξεις
Μια τεράστια φωτιά ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία τις πρώτες πρωινές ώρες στη λαχαναγορά της Γλασκόβης, με τους περιοίκους να κάνουν λόγο για τουλάχιστον δύο ισχυρές εκρήξεις.


Στις τρομακτικές εικόνες που ανήρτησαν στα social media διακρίνεται ένα πελώριο σύννεφο μαύρου καπνού να αιωρείται από τη μεγαλούπολη της Σκωτίας.


Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έλαβε το πρώτο τηλεφώνημα στις 03:44 τα χαράματα τοπική ώρα και αμέσως έστειλε 40 πυροσβέστες στο σημείο, που βρίσκεται στο βορειοανατολικό τομέα της πόλης. Το 90% του κτιρίου πιστεύεται ότι τυλίχθηκε στις φλόγες. Τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι εκείνη την ώρα η λαχαναγορά άρχιζε να γεμίζει με εμπόρους και παραμένει άγνωστο μέχρι στιγμής αν υπάρχουν θύματα.


Η αστυνομία απέκλεισε τη γύρω περιοχή και εξέτρεψε σε παρακείμενους δρόμους την κυκλοφορία,

Στο σημείο έχουν σπεύσει 12 οχήματα της πυροσβεστικής και τέσσερα πυροσβεστικά αεροσκάφη, αλλά οι προσπάθειες των πυροσβεστών δυσχεραίνονται από προβλήματα στην πίεση του νερού. Εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε ότι στη λαχαναγορά εργάζονται περίπου 400 άτομα και ότι έχουν απομακρυνθεί όλα. «Δεν έχει τραυματιστεί κανείς μέχρι στιγμής, αλλά οι πυροσβέστες δυσκολεύονται πάρα πολύ να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαϊά», συμπλήρωσε.
http://newsone.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου