Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2017

Εγγραφές στο Ελληνικό σχολείο Δουβλίνου

Αγαπητοί γονείς, μέλη και φίλοι της Ελληνικής Κοινότητας Ιρλανδίας,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας καλέσουμε και φέτος στο Ελληνικό Σχολείο Δουβλίνου για την εγγραφή ή επανεγγραφή σας ή αυτή των παιδιών σας.

Φέτος για δεύτερη χρονιά θα παρέχουμε τη δυνατότητα προετοιμασίας και για τις εξετάσεις του Ιρλανδικού Υπουργείου Παιδείας στα Αρχαία και νέα Ελληνικά. Ελπίζουμε με αυτό το καινούργιο τμήμα να βοηθήσουμε και τα παιδιά που συνεχώς έρχονται από την Ελλάδα στις μεγαλύτερες τάξεις του Γυμνασίου ή Λυκείου. Οι τάξεις αυτές θα παραδοθούν από έμπειρους και νομικά κατοχυρωμένους δασκάλους.
Παρακάτω θα βρείτε τις ώρες που σας καλούμε να έρθετε το επόμενο Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου για μία ώρα μόνο που είναι κυρίως ώρα προσαρμογής, γνωριμίας και εγγραφής.

10-11 Προνήπια/Νήπια-Πρώτη

11-12 Περσινή Α' & Β' Δημοτικού (Περσινές ώρες 10.30-11.30 &11.30-12.30)

12.00-13.00 Περσινή Γ' Δημοτικού (Περσινές ώρες 12.30-14.00)

13.00-14.00 Τα τμήματα της Ελληνομάθειας (Περσινές ώρες 16.00-18.00 &18.00-20.00) και

14.00-14.30 Τμηματα Ενηλίκων


14:30-15:00μ.μ.: Τμήματα προετοιμασίας για Αρχαία και Νεα Ελληνικά για το Junior και Leaving cert.

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι προσωρινό και ισχύει μόνο γι' αυτό το Σάββατο.
Την επόμενη εβδομάδα και αφού θα έχουν ολοκληρωθεί οι εγγραφές θα λάβετε το οριστικό πρόγραμμα που θα ξεκινήσει με την καινούργια μας δασκάλα την κα Μαριάννα Συλιβρίλη την οποία και καλωσορίζουμε.

Θα θέλαμε να επισημάνουμε πως θα μας βοηθούσε πάρα πολύ αν η οικονομική συνεισφορά σας γίνει την ημέρα των εγγραφών ώστε να μπορούμε να έχουμε καλύτερη και πιο οργανωμένη εικόνα των οικονομικών του σχολείου.

Σε περίπτωση που κάποιος γονιός ή κηδεμόνας αδυνατεί να συνεισφέρει οικονομικά, παρακαλούμε θερμά να φέρει τα παιδιά του στο σχολείο και να ενημερώσει κάποιον από τη σχολική επιτροπή. Η ενημέρωση αυτή βοηθά αφάνταστα την οργάνωση των λογαριασμών του σχολείου και περαιτέρω της Ελληνικής Κοινότητας.


Τέλος, θα θέλαμε να στείλουμε τις καλύτερες ευχές μας στην κα Μυρτώ Τσαπράζη.

Ευχαριστούμε

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Κοινότητας Ιρλανδία και της σχολικής επιτροπής

Στέλλα Ξενοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου