Τετάρτη, 9 Αυγούστου 2017

Αμερική: Εταιρία αγόρασε πόλη και θα την κάνει ‘παράδεισο’ για χρήστες μαριχουάναςΤον «παράδεισο των χρηστών μαριχουάνας» ετοιμάζεται να φτιάξει μια εταιρία, η οποία πριν λίγες μέρες αγόρασε μια μικρή πόλη της Καλιφόρνιας, στις ΗΠΑ.

Το Nipton έκτασης 120 στρεμμάτων πέρασε την Πέμπτη στα χέρια της αμερικανικής American Green Inc. αντί του ποσού των 5 εκατ. δολαρίων. Η εταιρία σκοπεύει να μετατρέψει την πόλη στον «πρώτο ενεργειακά ανεξάρτητο, προορισμό φιλοξενίας χρηστών κάνναβης», όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της.


Η πόλη, που είναι κοντά στο Λας Βέγκας, διαθέτει ένα ξενοδοχείο, ένα παντοπωλείο και ένα σχολείο και έχει 20 μόνιμους κατοίκους. Στο μέλλον οι επισκέπτες της θα βρίσκουν ιαματικά λουτρά, καταλύματα, καταστήματα πώλησης μαριχουάνας και θα έχουν την ευκαιρία για «την πρώτη εμπειρία οικοτουρισμού για χρήστες μαριχουάνας».

Η επένδυση των 2,5 εκατ. δολαρίων περιλαμβάνει, επίσης, εμφιάλωση νερού από κάνναβη, παραγωγή μαγειρικής μαριχουάνας και καλλιέργεια κάνναβης. Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί σε 18 μήνες.

Να σημειωθεί ότι η χρήση μαριχουάνας νομιμοποιήθηκε πέρσι στην Καλιφόρνια αλλά παραμένει παράνομη σύμφωνα με την ομοσπονδιακή νομοθεσία.news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου