Τρίτη, 8 Αυγούστου 2017

Από την Στουτγκάρδη....στον ΟΦΗ ο 21χρονος Άγγελος Οικονόμου


Μεταγραφή… εξωτερικού έκλεισε ο ΟΦΗ, που ήρθε σε συμφωνία με τον Άγγελο Οικονόμου. Ο 21χρονος μέσος από τη Θεσσαλονίκη, λοιπόν, επιστρέφει σε πάτρια εδάφη, αφού τα τελευταία οκτώ χρόνια αγωνίζεται στη Γερμανία.


Τη Δευτέρα (07/08) βρέθηκε στο Καρπενήσι, όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΟΦΗ, και υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τους Κρητικούς. Ο νεαρός άσος, που κέρδισε τον Νίκο Παπαδόπουλο, ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Μπάγερν Μονάχου στη συνέχεια πέρασε από Βαλντ Μάνχαϊμ και Στουτγκάρδη, η οποία ήταν και ο τελευταίος του σταθμός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Έναν ακόμη παίκτη με πολύ μέλλον απέκτησε ο ΟΦΗ, στην πρώτη του κιόλας μέρα στο Καρπενήσι, όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Ο λόγος για τον 20χρονο μέσο Άγγελο Οικονόμου, ο οποίος για 8 χρόνια ήταν στα τμήματα υποδομής της Μπάγερν Μονάχου, ήταν μέλος της δεύτερης ομάδας, ενώ έκανε και προετοιμασία με την πρώτη ομάδα.

Ο Οικονόμου που είναι διεθνής με την Εθνική Ελλάδος Κ17 και Κ19 υπέγραψε στο Καρπενήσι συμβόλαιο για ένα χρόνο με τον ΟΦΗ και ξεκίνησε αμέσως προπονήσεις με την κρητική ομάδα. Ο Οικονόμου αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της μεσαία γραμμής και τα χαρακτηριστικά του έπεισαν το Νίκο Παπαδόπουλο, να του δώσει μια θέση στο φετινό ρόστερ του ΟΦΗ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου