Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017

H "άτακτη" ελληνοαμερικανίδα καθηγήτρια της ΒαλτιμόρηςΜια ελληνοαμερικανίδα καθηγήτρια λυκείου από τη Βαλτιμόρη καταδικάστηκε σε φυλάκιση, αφού παραδέχτηκε ότι είχε σεξουαλικές επαφές με 16χρονο μαθητή της, τις οποίες μάλιστα συνήθιζε να βιντεοσκοπεί.


Η υπόθεση εναντίον της Αικατερίνης Παππά άρχισε να εκτυλίσσεται στις αρχές Ιανουαρίου όταν στο σχολείο που δίδασκε άρχισε να κυκλοφορεί ένα βίντεο ανάμεσα στους μαθητές που έδειχνε την 25χρονη να συνουσιάζεται με το 16χρονο θύμα της. Το βίντεο «έπεσε» στα χέρια ενός σχολικού υπαλλήλου ο οποίος έσπευσε να το παραδώσει στις αρχές.

Μάλιστα, την ημέρα που η ύπαρξη του βίντεο γνωστοποιήθηκε στη Διεύθυνση του Λυκείου Φράνκλιν, η Παππά διέφυγε στο αεροδρόμιο Dulles International και επιβιβάστηκε σε πτήση προς την Μπογκοτά της Κολομβίας. Επέστρεψε στις ΗΠΑ λίγες εβδομάδες αργότερα και συνελήφθη στο αεροδρόμιο.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, το θύμα δήλωσε στους αστυνομικούς ότι η καθηγήτρια των ισπανικών διέκοψε πρόωρα το μάθημα σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, στις 21 και 22 Δεκεμβρίου, και τον οδήγησε στο σπίτι της για να κάνει σεξ μαζί του. Τουλάχιστον μία από τις σεξουαλικές τους συναντήσεις καταγράφηκε σε βίντεο.

Η Παππά, απόφοιτη του Πανεπιστημίου Loyola, δίδασκε στο Franklin High μόλις ένα μήνα πριν αρχίσει να φλερτάρει το 16χρονο αγόρι, σύμφωνα με τους εισαγγελείς.Η Ekatherine Pappas καταδικάστηκε τη Δευτέρα 10 Ιουλίου σε ποινή φυλάκισης τριών ετών, εκ των οποίων θα εκτίσει ένα έτος στη φυλακή και τα υπόλοιπα θα υπόκειται σε αναστολή. Μετά την ποινή η Παππάς θα βρίσκεται επί πέντε χρόνια υπό εξειδικευμένη και ενισχυμένη εποπτεία, ενώ παράλληλα θα εγγραφεί στους καταλόγους των σεξουαλικών δραστών για 15 χρόνια, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Baltimore Sun.

Πηγή: Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου