Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2017

Επίσκεψη του νέου Πρέσβεως της Κύπρου στον Καθεδρικό Ναό Στοκχόλμης
Την Κυριακή, 16 Ιουλίου 2017, ο Σεβ. Μητροπολίτης Σουηδίας κ. Κλεόπας καλωσόρισε στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Γεωργίου Στοκχόλμης το νέο Πρέσβυ της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Στοκχόλμη, Εξοχ. κ. Σώτο Λιασίδη. Στην προσφώνησή του, μεταξύ άλλων, ο Μητροπολίτης εἰπε τα εξής:

“Ως ευ παρέστητε, Εξοχώτατε! Σας ευχόμαστε υγεία, μακροημέρευση και κάθε επιτυχία στα νέα σας καθήκοντα. Από την θέση αυτή, θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι η Ι. Μητρόπολη Σουηδίας θα βρίσκεται στο πλευρό σας, συνεχίζοντας την παράδοση αγαστής συνεργασίας που θεμελιώθηκε επί των ημερών του προκατόχου σας και αγαπητού φίλου κ. Ανδρέα Κακουρή.” Ακολούθησε δεξίωση προς τιμήν του κ. Πρέσβυ στην αίθουσα του ναού, προσφορά της Φιλοπτώχου Αδελφότητος Κυριών.

Την επομένη, Κυριακή, 23 Ιουλίου 2017, ο κ. Λιασίδης προσήλθε και πάλι στον Καθεδρικό Ναό της Στοκχόλμης, κατά την τέλεση της ευχαριστιακής συνάξεως, συνοδευόμενος από τον Πρόξενο της Κύπρου, Εντιμ. κ. Γεώργιο Λοΐζου, στο τέλος της οποίας ο Σεβασμιώτατος παρουσίασε στους μαθητές του Κατηχητικού Σχολείου τον νέο Πρέσβυ της Κύπρου και μίλησε για τις αρμοδιότητές του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου