Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017

15χρονη σκότωσε τη μητέρα της και μετά έτρεξε να... ζητήσει συγχώρεση μέσω Facebook


Μια τραγική ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας από την πόλη Μόρισον του Ιλινόις. Η μόλις 15 χρόνων Anna Schroeder πυροβόλησε και σκότωσε τη μητέρα της και μετά έσπευσε να κάνει σχετική ανάρτηση στο Facebook.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, μόλις γύρισε στο σπίτι η μητέρα του κοριτσιού από τη δουλειά. Η Anna ζήτησε από τη μητέρα της να βάλει μια πετσέτα στο πρόσωπό της και αμέσως μετά την πυροβόλησε. Η 53χρονη Peggy Schroeder, έπεσε νεκρή και τότε η 15χρονη κόρη της έστειλε μήνυμα στην κολλητή της φίλη λέγοντας τι ακριβώς έκανε.


Με τη σειρά της, η φίλη την προέτρεψε να βάλει φωτιά στο σπίτι της έτσι ώστε να σβηστούν τυχόν στοιχεία που θα την ενοχοποιούσαν. Όμως τελικά η φίλη της 15χρονης, αποκάλυψε την αλήθεια στη δική της μητέρα και φυσικά εκείνη κάλεσε την αστυνομία.Ενώ η σκευωρία ξεσκεπάζονταν, η15χρονη μπήκε στο Facebook και έγραψε:

Δεν ξέρω καν αν με βλέπεις αυτή τη στιγμή… Αν μπορείς θέλω να σου πω ότι ήσουν η καλύτερη φίλη μου…Συγνώμη που δεν ήμουν η καλύτερη κόρη…Ήθελα να ξέρεις ότι σε αγαπώ και ότι δεν θα σε ξεχάσω ποτέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου