Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017

Γνωρίστε τα παιχνίδια της Pac Games για tablet και smartphones

Είμαστε η Pac Games μια όμαδα ελληνών προγραμματιστών και δραστηριοποιούμαστε στην ανάπτυξη παιχνιδιών τόσο για tablet όσο και για smartphones.


Στα παιχνίδια που δημιουργούμε, προτεραιότητα μας είναι η διασκέδαση και η ψυχαγωγία του παίχτη. Είναι κατάλληλα για ενήλικες αλλά και για παιδιά δεδομένου ότι δεν υπάρχουν στοιχεία βίας. Επίσης όλα μας τα παιχνίδια είναι "ΔΩΡΕΑΝ" και δεν φέρουν ιούς και κακόβουλο λογισμικό.


Ο απώτερος σκόπος της Pac Games εφόσον τα καταφέρει και σταθεί στον δύσκολο αυτό χώρο το Game Entertainment είναι να δημιουργήσει ένα Game Studio αντάξιο των ήδη αναγνωρισμένων του εξωτερικού και να προσφέρει όχι μόνο θέσεις εργασίας αλλά και να δημιουργήσει τμήματα για να κάνει μαθήματα "ΔΩΡΕΑΝ" σε όποιον ή όποια, ανεξαρτήτου ηληκίας, ενδιαφέρεται να ασχοληθέι με το χώρο το Gaming. Ποιος μπορεί να πει με σιγουριά ότι ανάμεσα μας δεν κρύβεται ο επόμενος δημιουργός του candy crush ή των angry birds και απλά χρειάζεται το μέσο να βγεί μπροστά. Για τον λόγο αυτό δημιουργήθηκε η Pac Games.


Επισης να αναφέρουμε ότι το τελευταίο διάστημα έχουμε ξεκινήσει επάφες με Game Studio στην Κίνα ώστε να μπορέσουμε να εκδώσουμε και εκεί τα παχνίδια μας.


Παρακαλούμε δώστε μας την ευκαιρία να κάνουμε τα λεγόμενα μας πράξεις.
Ευχαριστούμε από Καρδιάς
Κυριάκος, Κατερίνα, Δημήτρης, Μένια


Games Link
https://play.google.com/store/apps/developer?id=Pac%20games%20Free&hl=en

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου