Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017

Καζάκος: Δεν είπα προδότες τους νέους, αλλά αυτούς που τους οδήγησαν να φύγουν

Δεν είπα προδότες τους νέους που φεύγουν, είπα προδότες αυτούς που τους οδήγησαν να φύγουν», ανέφερε ο Κώστας Καζάκος, μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε και τα σχόλια στα social media μετά τις δηλώσεις του περί «προδοσίας» των νέων που μεταναστεύουν.
Πριν από λίγες ημέρες, ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε στην εκπομπή Happy Day του Αlpha και για τους νέους που φεύγουν στο εξωτερικό για να δουλέψουν, σημειώνοντας:

«Ό,τι θέλει ο νέος πρέπει να το παλέψει και να αγωνιστεί να τα κερδίσει στον τόπο του, αλλιώς είναι ξένος! Φύγανε και πάνε και δουλεύουν για τις ξένες χώρες και ο τόπος τι θα γίνει; Αυτό είναι στην ουσία… προδοσία».

O διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας στη σημερινή του συνέντευξη στο Ράδιο Γάμμα, υποστήριξε ότι «βυσσοδομούν» πάνω στη δήλωσή του:

«Δεν είπα προδότες τους νέους που φεύγουν. Είπα προδότες αυτούς που τους οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, με αποτέλεσμα να φύγουν».

«Πως λέγεται αυτό το φαινόμενο; Εξανδραποδισμός δεν λέγεται; Όταν οι στατιστικές της Ευρώπης λένε ότι 500.000 νέοι επιστήμονες έχουν φύγει για μεροκάματο στην Ευρώπη και έχουν κοστίσει στην Ελλάδα 12 δισ. ευρώ και οι χώρες υποδοχής έχουν επωφεληθεί με 65 δισ. ευρώ, αυτό δεν είναι εξανδραποδισμός για τον τόπο; Οι νέοι πρέπει να μένουν και να αγωνίζονται στον τόπο τους», τόνισε ο πρώην βουλευτής του ΚΚΕ.

ΠΗΓΗ: patrastimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου