Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017

Τρεις νεκροί από φωτιά σε ξενοδοχείο στην ΚωνσταντινούποληΤραγωδία με τρεις νεκρούς στην Κωνσταντινούπολη από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το βράδυ της Τρίτης σε ξενοδοχείο στην περιοχή Kumkapı.

Η φωτιά προκλήθηκε από έκρηξη ενός λέβητα νερού στο λόμπι του ξενοδοχείου και πολύ γρήγορα επεκτάθηκε. Στο σημείο έσπευσε άμεσα η πυροσβεστική που προσπάθησε να εκκενώσει το κτήριο και να σβήσει την φωτιά. Από το ξενοδοχείο απομακρύνθηκαν με ασφάλεια 35 άτομα. Μετά την κατάσβεση της φωτιά οι πυροσβέστες εντόπισαν τρεις νεκρούς μέσα στο κτήριο. Σε έρευνα που πραγματοποίησαν διαπίστωσαν ότι ήταν κλειδωμένες οι πόρτες διαφυγής σε περίπτωση κινδύνου.
Μιλώντας αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι οι περισσότεροι ένοικοι του ξενοδοχείου ήταν ξένοι.

«Ήμουν πολύ μακριά και είδα τον καπνό να βγαίνει από το ξενοδοχείο. Οι άνθρωποι ήταν δίπλα στα παράθυρα. Στη συνέχεια έφτασε η πυροσβεστική υπηρεσία και έκανε ό, τι ήταν απαραίτητο. Αρκετές μικρές εκρήξεις ακούστηκαν και τα παράθυρα έσπασαν από την φωτιά. Υπήρχαν άνθρωποι παγιδευμένοι στους τελευταίους ορόφους, αλλά σώθηκαν αργότερα», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου