Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017

Λονδίνο: Έμεινε κρυμμένος σε μαγαζί με κεμπάπ για τρεις ημέρες μετά την επίθεση!Απίστευτο και όμως αληθινό αλλά εργαζόμενος σε μαγαζί με κεμπάπ έμεινε κρυμμένος για τρεις ολόκληρες ημέρες μετά το χάος που δημιουργήθηκε λόγω της τρομοκρατικής επίθεσης στην Γέφυρα του Λονδίνου και την Μπόροου Μάρκετ!

Ο λόγος; Όπως λέει, δεν ήξερε εάν επιτρέπεται να βγει από την κρυψώνα του.

Ο Μπίρσεν Σάμπρι βρισκόταν στον πρώτο όροφο πάνω από το καφέ Rossi όταν οι Κουράμ Μπουτ, Ρασίντ Ρεντουάν και Γιούσεφ Ζάγκμπα αποφάσισαν να σπείρουν τον τρόμο στο Λονδίνο.

Ακούγοντας τον πανικό άρχισε να βιντεοσκοπεί τι γινόταν στον δρόμο, όταν όμως άρχισαν οι πυροβολισμοί πισωπάτησε και γλιστρώντας χτύπησε το κεφάλι του σε ένα ψυγείο.

Στο χάος που ακολούθησε, αποκάλυψε ότι κατέληξε να μένει κρυμμένος περιμένοντας την καταιγίδα να κοπάσει, την ώρα που η περιοχή εκκενωνόταν από την αστυνομία.

Έτσι όπως ήταν ζαλισμένος δεν ακολούθησε τους συναδέλφους του στο ισόγειο και παρέμεινε στο σημείο, μακριά από τα παράθυρα. Μετά την επίθεση η αστυνομία αμέσως απέκλεισε την περιοχή και το κατάστημα με αποτέλεσμα ο Σάμπρι να πιστεύει ότι είχε παγιδευτεί.

Χωρίς να ξέρει καλά αγγλικά, δεν ήταν σε θέση να διαπραγματευτεί την έξοδό του και οι συνάδελφοί του δνε μπορούσαν να τον πάρουν λόγω του αποκλεισμού της περιοχής. Έτσι παρέμεινε στο δωμάτιο για τρεις ολόκληρες ημέρες έως ότου ο δρόμος να ξανανοίξει για το κοινό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου