Κυριακή, 4 Ιουνίου 2017

Απείλησε με πιστόλι μαθητές σε σχολείο της Νάουσας!Χωρίς προηγούμενο είναι το περιστατικό που αναστάτωσε την εκπαιδευτική και μαθητική κοινότητα της Νάουσας, με δράστη ένα νεαρό με ψυχολογικά προβλήματα ο οποίος καυγάδισε με κάποιους μαθητές έξω από το Γυμνάσιο της Επισκοπής και στη συνέχεια τους απείλησε με πιστόλι, το οποίο -ευτυχώς- ήταν ψεύτικο!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο δράστης, που παρουσίασε διαταραχές μετά από ένα δράμα στο οικογενειακό του περιβάλλον, έφτασε το πρωί της Παρασκευής έξω από το σχολείο και λογομάχησε για άγνωστο λόγο με κάποιους από τους μαθητές.

Στη συνέχεια έφυγε, αλλά επέστρεψε με το αυτοκίνητό του μαρσάροντας επιδεικτικά μπροστά στους ανήλικους ενώ ταυτόχρονα τους σημάδευε με το πιστόλι προκαλώντας πανικό.

Οι καθηγητές έκλεισαν τα παιδιά μέσα στο κτίριο και ειδοποίησαν την Αστυνομία, άνδρες της οποίας συνέλαβαν το νεαρό και κατέσχεσαν το πιστόλι, που αποδείχθηκε ότι ήταν πλαστικό από αυτά που πωλούνται στα πανηγύρια!

Οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς, που γνώριζαν την κατάσταση του δράστη, δεν θέλησαν να υποβάλλουν μήνυση κι έτσι αφέθηκε ελεύθερος, αφού πρώτα του έγιναν αυστηρές συστάσεις από τους αστυνομικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου