Κυριακή, 4 Ιουνίου 2017

Πάει Γερμανία η 7χρονη Σταύρη από την ΚύπροΗ Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας, Χριστίνα Γιαννάκη, το απόγευμα του Σαββάτου (03/06) έκανε όλες τις διευθετήσεις για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα υγείας της 7χρονης Σταύρης.


Πιο συγκεκριμένα, μέχρι την επόμενη εβδομάδα το μικρό αγγελούδι θα βρίσκεται σε Πανεπιστημιακή Κλινική που εδρεύει στο Αννόβερο της Γερμανίας. Εκεί αναμένεται να υποβληθεί σε επέμβαση προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα με τον οισοφάγο της, αλλά και να ρυθμιστεί το γαστροστόμιό της. Θυμίζουμε ότι η μικρή Σταύρη πάσχει από σύνδρομο Cornelia de Lange. Κατά συνέπεια δεν τρέφεται σωστά ενώ τις τελευταίες ημέρες έχανε αίμα.

Η κα Χριστίνα Γιαννάκη έκανε διευθετήσεις για να μεταβεί και να διαμείνει στο Αννόβερο μέχρι το τέλος της νοσηλείας της μικρής και η μητέρα της, Ιζαμπέλα Χρίστου.

Η κα Γιαννάκη που από νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου (03/06) ήταν στο Υπουργείο και μιλούσε για τέσσερις ώρες στα τηλέφωνα προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες διευθετήσεις, επιβεβαίωσε όλα τα πιο πάνω με δηλώσεις της στο ThemaOnline λίγο πριν από τις 19:00 (03/06).

«Δεν μπορούσαμε να μείνουμε απαθείς. Γνωρίζαμε την υπόθεση και είχαμε μιλήσει πολλές φορές με την μητέρα της μικρής. Το θέμα έφτασε σε αδιέξοδο λόγω διαδικασιών που προηγήθηκαν και δεν έγιναν όπως έπρεπε, αλλά η ουσία είναι ότι κάναμε όλα τα απαραίτητα για να αντιμετωπιστεί σύντομα το πρόβλημα της μικρής Σταύρης» μας ανέφερε μεταξύ άλλων η κα Γιαννάκη.

Πολύ συγκινημένη ήταν και η μητέρα της Σταύρης, Ιζαμπέλα Χρίστου, με την οποία μιλήσαμε γύρω στις 19:00, λίγο μετά που είχε πληροφορηθεί τα ευχάριστα.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω που αναδείξατε το θέμα, αλλά και όλο τον κόσμο και τους επιχειρηματίες που βοήθησαν την προσπάθειά μου. Είμαι πολύ συγκινημένη. Αυτή τη στιγμή κάνω διευθετήσεις για τα παιδιά μου, επειδή θα λείπω στο εξωτερικό με την Σταύρη. Τους ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου», μας είπε μεταξύ άλλων.

http://cyprusnews.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου