Δευτέρα, 5 Ιουνίου 2017

Ρόδος: Σουηδός τραγουδιστής κατηγορείται για τον βιασμό 16χρονης

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ρόδου θα καθίσει στα μέσα Ιουνίου γνωστός Σουηδός τραγουδιστής, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό 16χρονης συμπατριώτισσας του.
Η υπόθεση πήρε το δρόμο της Δικαιοσύνης μετά από καταγγελία που έκανε πριν από πέντε χρόνια στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου η ανήλικη Σουηδέζα και είχε ως αποτέλεσμα την σύλληψη του 25χρονου τότε τραγουδιστή ποπ μουσικής, στη Σουηδία.
Ειδικότερα, ο 25χρονος συνελήφθη το απόγευμα της 27ης Ιουλίου 2011 στην πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, κατηγορούμενος για βιασμό μετά από καταγγελία της 16χρονης. Οι δυο τους, διασκέδαζαν σε μπαρ στην πόλη της Ρόδου μέχρι τα ξημερώματα. Στην συνέχεια και σύμφωνα πάντα με όσα κατήγγειλε η 16χρονη, μετέβησαν στο δωμάτιο διαμονής του Σουηδού στην περιοχή Ψαροπούλα, όπου αυτός προέβη στη πράξη του βιασμού.
Από τις αστυνομικές αναζητήσεις, εντοπίσθηκε μερικές ώρες αργότερα στην Ρόδο, ο 25χρονος, ο οποίος αναγνωρίστηκε από την παθούσα ως το άτομο το οποίο ασκώντας σωματική βία την εξανάγκασε σε συνουσία. Ενώπιον του ανακριτή πάντως, ο Σουηδός τραγουδιστής αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες και μάλιστα επιτέθηκε στην 16χρονη, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι αυτή ήταν που επέμενε να συνευρεθούν και ότι του ρίχτηκε.
– Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου