Τρίτη, 23 Μαΐου 2017

Manchester: Ο ήρωας άστεγος που έτρεξε να βοηθήσειΈνας άστεγος άνδρας μίλησε για τη στιγμή που μια γυναίκα πέθανε στα χέρια του λίγη ώρα αφότου είχε τρέξει να βοηθήσει τους ανθρώπους μετά την έκρηξη στο «Manchester Arena».

Ο 33χρονος Κρις Πάρκερ ζητιάνευε στο φουαγιέ του σταδίου όταν εξερράγη ο εκρηκτικός μηχανισμός.

«Όλος ο κόσμος έβγαινε έξω χαρούμενος. Καθώς περνούσε από τις γυάλινες πόρτες, άκουσα μια έκρηξη και μέσα σε ένα δευτερόλεπτο είδα μια λευκή λάμψη, στη συνέχεια καπνό και ακούγονταν κραυγές», ανέφερε ο 33χρονος σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους.

«Έπεσα στο έδαφος και όταν ξανασηκώθηκα δεν έφυγα αλλά έτρεξα και προσπάθησα να βοηθήσω», σημειώνει. «Υπήρχαν παντού στο πάτωμα άνθρωποι ξαπλωμένοι. Είδα ένα μικρό κορίτσι χωρίς πόδια. Την τύλιξα με ένα T-shirt που κρατούσε και τη ρώτησα «που είναι η μαμά σου και ο μπαμπάς σου;». Εκείνη απάντησε ότι «ο μπαμπάς μου είναι στη δουλειά και η μαμά μου εκεί πάνω»», συμπληρώνει. Ο Πάρκερ νόμισε ότι η μητέρα του κοριτσιού είχε υποκύψει στα τραύματά της.

Ο Πάρκερ, που είναι άστεγος εδώ και περίπου ένα χρόνο, είπε ακόμη ότι περιέθαλψε μια γυναίκα γύρω στα 60 που έφερε σοβαρά τραύματα στο πόδι και στο κεφάλι. «Πέθανε στα χέρια μου. Ήταν γύρω στα 60 και βρισκόταν εκεί με την οικογένειά της. Δεν σταμάτησα να κλαίω. Το πιο σοκαριστικό είναι ότι επρόκειτο για μια συναυλία για παιδιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου