Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017

Βρετανία: Δεν έχουν αποκατασταθεί πλήρως οι πτήσεις της British AirwaysΟι Αρχές του αεροδρομίου Χίθροου του Λονδίνου είπαν νωρίς σήμερα ότι υπήρχαν ακόμα κάποιες καθυστερήσεις σε πτήσεις της British Airways από το αεροδρόμιο έπειτα από μια παγκόσμια διακοπή στο ηλεκτρονικό σύστημα της εταιρείας.

Η εταιρεία διεκπεραίωσε μερικές πτήσεις από τα δύο μεγαλύτερα αεροδρόμια της Βρετανίας χθες, αλλά εκατοντάδες επιβάτες βρίσκονται ήδη σε πολύωρη αναμονή στο Χίθροου.

«Έχουμε κινητοποιήσει επιπλέον συναδέλφους στο Χίθροου να βοηθήσουν τους επιβάτες στα διάφορα τερματικά και προσφέρουμε δωρεάν νερό και σνακ» είπε σε ανάρτησή του στο Twitter το Χίθροου.

Χθες το αεροδρόμιο είπε ότι αναμένονταν επιπλέον καθυστερήσεις και ακυρώσεις, και συμβούλεψε τους επιβάτες να μην ταξιδέψουν προς τον αερολιμένα, αν δεν είχε γίνει νέα κράτηση σε άλλη πτήση.

Το Σάββατο, οι Βρετανικές Αερογραμμές ακύρωσαν όλες τις πτήσεις από το Χίθροου, το πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο της Ευρώπης, και αυτές από το Gatwick, όταν κάποιο πρόβλημα στο τροφοδοτικό διέκοψε τις διαδικασίες παγκόσμια και επηρέασε τα κέντρα εξυπηρέτησης πελατών και τον ιστότοπό της.

Πηγή: Ζούγκλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου