Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017

Βρετανίδα τουρίστρια έμεινε τυφλή από νοθευμένο αλκοόλ στη ΖάκυνθοΣάλο είχε προκαλέσει τον περασμένο Σεπτέμβριο η είδηση ότι μία 20χρονη βρετανίδα τουρίστρια, η Χάνα Πάουελ τυφλώθηκε και έπαθε νεφρική ανεπάρκεια από κατανάλωση νοθευμένου αλκοόλ στη Ζάκυνθο.

Η βότκα που κατανάλωσε η άτυχη τουρίστρια είχε νοθευτεί με μεθανόλη, με αποτέλεσμα η Πάουελ να χρειαστεί μεταμόσχευση νεφρού. Έκτοτε όμως βελτιώθηκε ελαφρά η όρασή της από το ένα μάτι ανακτώντας το 10%.

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή στη Βρετανία, αποκάλυψε τις τρομακτικές στιγμές που έζησε όταν συνειδητοποίησε πως έχασε την όρασή της. Όπως διηγήθηκε, στην αρχή αισθανόταν καλά, αλλά στη συνέχεια άρχισε η αδιαθεσία, το επόμενο απόγευμα. «Απλά θυμάμαι πως δεν υπήρξα ποτέ τόσο κουρασμένη στη ζωή μου. Δεν μπορούσα να κρατήσω ανοιχτά τα μάτια μου», ανέφερε και συνέχισε: «Ένιωθα ότι η καρδιά μου δεν ήταν στο σώμα μου. Κατέληξα να κοιμηθώ 26 ώρες».

Και όταν η φίλες της την ξύπνησα, όλα ήταν μαύρα. «Ήμουν τυφλή και δεν το είχα συνειδητοποιήσει εκείνη τη στιγμή. Απλά νόμιζα πως είχαμε κλειστές τις κουρτίνες στο δωμάτιο. Όταν κατάλαβα πως αυτές ήταν ανοιχτές τότε φοβήθηκα. Απλώς καθόμασταν και μιλάγαμε, τους είπα να ανοίξουμε τις κουρτίνες και μου απάντησαν πως ήταν ήδη ανοιχτές».

Όταν συνέβη αυτό, οι φίλες της την οδήγησαν στο νοσοκομείο, και οι εξετάσεις επιβεβαίωσαν πως δηλητηριάστηκε με μεθανόλη.

http://newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου