Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017

Καναδάς: Καθηγήτρια έστειλε γυμνές φωτογραφίες σε οχτώ εφήβουςΣάλο έχει προκαλέσει στον Καναδά η υπόθεση μιας 36χρονης καθηγήτριας σε γυμνάσιο του Οντάριο η οποία καταδικάστηκε γιατί έστειλε γυμνές της φωτογραφίες σε οχτώ εφήβους ηλικίας 13-18 ετών και έκανε σεξ με δύο από αυτούς.

Η Jaclyn McLaren, η οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δύο ετών, υποστηρίζει ότι όλα ξεκίνησαν ως υπόθεση εκβιασμούς της ιδίας από τους μαθητές χωρίς, ωστόσο, οι εξηγήσεις της να θεωρούνται επαρκείς.

Στο δικαστήριο η ίδια υποστήριξε ότι όλα ξεκίνησαν όταν ένας από τους οχτώ εφήβους βρήκε στο κινητό της γυμνές φωτογραφίες τις οποίες στη συνέχεια μοιράστηκε με φίλους του.

Η McLaren υποστήριξε ότι όταν ζήτησε από τον μαθητή που είχε το κινητό τηλέφωνο να της το επιστρέψει, ένα από τα παιδιά της παρέας απαίτησε να δει και άλλες φωτογραφίες προκειμένου να μην αποκαλύψουν το ένοχο μυστικό της.
Όπως παραδέχθηκε ενώπιον των δικαστών έστειλε φωτογραφίες με τα στήθη της το 2014 σε ένα από τα παιδιά ηλικίας 13 ετών.

Ένα δεύτερο παιδί είπε ότι το ίδιο καλοκαίρι έλαβε μέσω Snapchat και άλλες φωτογραφίες της 36χρονης.

Η McLaren παραδέχθηκε ότι αυτούς τους συγκεκριμένους δύο μαθητές τους συνάντησε σε ένα μπαρ, ήπιαν μπίρες και στη συνέχεια πήγαν στο αυτοκίνητό της όπου τους έκανε στοματικό σεξ χωρίς να διευκρινίζεται πότε ακριβώς έγινε αυτό σε σχέση με τις φωτογραφίες που εστάλησαν το 2014.

Ένας τρίτος μαθητής δήλωσε ότι η καθηγήτρια ξεκίνησε να του στέλνει γυμνές της φωτογραφίες ενώ ήταν 15 ετών και πως όταν έγινε 18 έκαναν σεξ στο σπίτι της.

Ο τέταρτος από τους εφήβους έδειξε στους αστυνομικούς εικόνες από τα στήθη της McLaren στις οποίες το πρόσωπό της ήταν ορατό, ο πέμπτος είπε ότι έλαβε φωτογραφίες από την καθηγήτρια όταν ήταν 16 ετών, ο έκτος αποκάλυψε ότι έλαβε σε ηλικία 15 ετών ένα βίντεο με την 36χρονη να θωπεύει τα στήθη της ενώ το ίδιο υποστήριξε και ο έβδομος έφηβος. Ο όγδοος έφηβος ηλικίας 17 ετών είπε στο δικαστήριο ότι έλαβε ένα συνδυασμό βίντεο και φωτογραφιών.
Στο πλαίσιο της ποινής που της επιβλήθηκε η McLaren δεν μπορεί να χρησιμοποιεί για δύο χρόνια τα social media ούτε και να έχει επαφές με νέους μικρότερους των 18 ετών.

Οι δικαστές την κάλεσαν, τέλος, να συμβουλευτεί ειδικό για την σεξουαλική της ζωή.
Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου