Κυριακή, 28 Μαΐου 2017

Προσεχώς απευθείας αεροπορική σύνδεση Θεσσαλονίκη-ΝτουμπάιΣτο επίκεντρο του ενδιαφέροντος διεθνών αεροπορικών εταιρειών βρίσκεται, το τελευταίο διάστημα, η Θεσσαλονίκη.

Αφορμή στάθηκε η επιστροφή της Thomas Cook στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», η οποία φαίνεται ότι προσέλκυσε το ενδιαφέρον άλλων δύο εταιρειών.

Πρόκειται για την Qatar Airways και την Flydubai, οι διοικήσεις των οποίων φέρονται αποφασισμένες να εντάξουν στο «χάρτη» των διεθνών αεροπορικών προορισμών και τη Θεσσαλονίκη, με απευθείας πτήσεις.

«Θεωρούμε πολύ σημαντική για την αύξηση του τουριστικού ρεύματος από τη Μέση Ανατολή την πολύ αυξημένη πιθανότητα της απευθείας αεροπορικής διασύνδεσης του Ντουμπάι με τη Θεσσαλονίκη, που δρομολογούν οι Qatar Airways και η Flydubai από το επόμενο έτος», τόνισε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, με αφορμή τη συμμετοχή της περιφέρειας στην Διεθνή Έκθεση “Arabian Travel Market”.

Να σημειωθεί ότι το α’ εξάμηνο του 2016, οι αφίξεις μη κατοίκων από το εξωτερικό από τις λοιπές χώρες της Μέσης Ανατολής (εκτός Τουρκίας, Κύπρου, Ισραήλ, Λιβάνου και Συρίας) αυξήθηκαν κατά 100%, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2015.
http://thesseconomy.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου