Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017

Δεκαπεντάχρονη από την Αυστραλία περιμένει το δεύτερο παιδί τηςΤο όνομα της Mollie Syrigos κυκλοφόρησε σε μέσα ενημέρωσης όλου του κόσμου το 2016, όταν έμεινε έγκυος σε ηλικία 13 ετών και έγινε μια από τις νεότερες μητέρες στην Αυστραλία.

Μητέρα του ενός έτους Theodore πλέον, η Mollie ανακάλυψε πως είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της, σε ηλικία 15 ετών, και αναμένεται να γίνει ξανά μητέρα τον Δεκέμβριο.

Ο σύντροφός της και πατέρας των παιδιών της Oscar Wilks είναι ένα χρόνο μεγαλύτερος της και οι δυο τους λένε πως είναι ενθουσιασμένοι με το αναμενόμενο νέο μέλος της οικογένειάς τους, αν και δεν ήταν κάτι που είχαν προγραμματίσει.

«Ξέρω πως θα είναι μια τεράστια πρόκληση αλλά είμαι προετοιμασμένη. Όταν αγαπάς κάτι τόσο πολύ οι προκλήσεις σε κάνουν πιο δυνατό και είμαι έτοιμη για το νέο μωρό» λέει η έφηβη στη Herald Sun.

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης ωστόσο προκάλεσε ένα κύμα επικρίσεων από φίλους, συγγενείς και αγνώστους στα social media και η Mollie θυμάται πως στην πρώτη της εγκυμοσύνη τα σχόλια που την πλήγωναν περισσότερο ήταν από τους φίλους της.

«Είμαστε μια χαρά, είμαστε πολύ καλοί γονείς αλλά όχι και τόσο καλοί στο νοικοκυριό» σχολιάζει ο 16χρονος Oscar και ο πατέρας του Tim συμφωνεί.

Πηγή: NEWSBEAST

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου