Κυριακή, 28 Μαΐου 2017

Σκοτώθηκε 55χρονος Έλληνας εργάτης στο Eching της Βαυαρίας


Σε μια αποθήκη επί της οδού Dieselstraße στο Eching της Βαυαρίας, συνέβη ένα σοβαρό εργατικό ατύχημα, στο οποίο τραυματίστηκε θανάσιμα ένας 55χρονος Έλληνας.

Την Παρασκευή, γύρω στις 14:00 το μεσημέρι, ένας 36χρονος Κροάτης και ένας 55χρονος Έλληνας, εργάζονταν στη συγκεκριμένη αποθήκη, ξεφορτώνοντας κυλιόμενα κοντέινερ από ένα φορτηγό.Ξαφνικά ο 36χρονος άνδρας άκουσε μια φωνή πίσω του και όταν γύρισε είδε τον συνάδελφό του να χάνει την ισορροπία του, να κινείται με μερικά βήματα προς τα πίσω και στη συνέχεια να πέφτει από την αποβάθρα φόρτωσης στο έδαφος.


Αμέσως κλήθηκε ιατρική βοήθεια στο σημείο και ο σοβαρά τραυματισμένος Έλληνας μεταφέρθηκε υπό συνεχείς ανανήψεις σε νοσοκομείο του Μονάχου. Δυστυχώς όμως λίγο αργότερα πέθανε.


Το Εγκληματολογικό Τμήμα της Αστυνομίας του Erding έχει αναλάβει τις έρευνες σχετικά με το θανατηφόρο εργατικό ατύχημα, ενώ με βάση τα μέχρι στιγμής στοιχεία, δεν αποκλείεται η πτώση να οφείλεται και σε πιθανή κυκλοφοριακή διαταραχή του άτυχου 55χρονου άνδρα.

Οι περαιτέρω έρευνες και ιδίως τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής, αναμένεται να ρίξουν φως στο συγκεκριμένο ατυχές περιστατικό.

http://www.allesgr.de

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου