Τρίτη, 18 Απριλίου 2017

Νοικιάζουν σπίτια στην Βρετανία με αντίτιμο....το σεξ !Νέα και ευάλωτα άτομα «στοχεύουν» όλο και περισσότερες online αγγελίες στη Βρετανία, με τις οποίες προσφέρεται διαμονή, με αντάλλαγμα, αντί για νοίκι, σεξ, σύμφωνα με έρευνα του BBC.

Όπως σημειώνεται, οι συμφωνίες αυτές δεν έχουν κριθεί μέχρι σήμερα ως «παράνομες» ωστόσο υπέρμαχοι των δικαιωμάτων των πολιτών θεωρούν πως πρόκειται για εκμετάλλευση ευάλωτων ατόμων, ενώ ο Πίτερ Κάιλ, βουλευτής, έχει ζητήσει απαγόρευση των αγγελιών αυτών. Σύμφωνα με το BBC, τέτοιες συμφωνίες προτείνουν κυρίως άνδρες.

Στο πλαίσιο της έρευνας αυτής, μια γυναίκα, η οποία χρειαζόταν να μείνει κάπου στο Μπράιτον, περιέγραψε στο BBC την εμπειρία της όταν αποδέχτηκε μια τέτοια συμφωνία.
«Δεν είχα ιδέα πού έμπλεκα. Με πήγε στο σαλόνι του, μου έβαλε να πιω, μετά πήγαμε κατευθείαν πάνω για να το κάνουμε. Έκανε ό,τι ήθελε, και το έκανε με δύναμη. Εγώ απλά δεν αντιδρούσα».

Όπως αναφέρει το BBC, εντοπίστηκαν αρκετές τέτοιες προσφορές σε ιστοσελίδα αγγελιών, όπου προσφερόταν διαμονή αλλά με «αστερίσκους».

«Είναι ένα κορίτσι που μένει εδώ τώρα, που κάνει το ίδιο. Δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα. Το σπίτι είναι πολύ άνετο με αυτά. Εγώ σκεφτόμουν μια φορά την εβδομάδα. Είμαι ικανοποιημένος, εφόσον υπάρχει σεξ» δήλωσε άνδρας που εμπλέκεται σε τέτοιες «συμφωνίες» στο BBC.

Όπως είπε η συγκεκριμένη κοπέλα, «πιεζόμουν για να τον κρατώ ικανοποιημένο, επειδή αν δεν είναι ικανοποιημένοι μαζί σου, τότε μπορεί να συμβεί οτιδήποτε. Μπορούν βασικά να έρθουν και να σου πουν “θέλω σεξ τώρα” και δεν έχεις στην πραγματικότητα επιλογή, επειδή ξέρεις πως είναι το σπίτι τους και θέλεις να παραμείνεις εκεί.

Όπως είπε ο Πίτερ Κάιλ, μεγάλο βάρος πέφτει στους ιδιοκτήτες των πλατφορμών μέσω των οποίων γίνονται αυτές οι συμφωνίες, ώστε να τις «ξεριζώσουν», επειδή αν δεν αναλάβουν τις ευθύνες τους, ο ίδιος δεσμεύεται να πιέσει για θέσπιση νόμου που θα ρυθμίσει το συγκεκριμένο ζήτημα.

Πηγή: HuffPost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου