Παρασκευή, 7 Απριλίου 2017

Γυναίκα γέννησε σε αεροσκάφος των Τουρκικών αερογραμμώνΜια γυναίκα γέννησε (!!) σε πτήση των Τουρκικών Αερογραμμών, που έκανε το δρομολόγιο Konakri (Gine)-Ouagadougou (Burkina Faso)- Κων/πολη , με τη βοήθεια του πληρώματος.

Η γυναίκα, με καταγωγή από την Γουϊνέα και με γαλλική υπηκοότητα, ξεκίνησε να έχει πόνους τοκετού μία ώρα μετά την απογείωση του αεροσκάφους, την ώρα που βρισκόταν πάνω από το Μαλί. Η 18χρονη Ντιάμπι Νάφι ενημέρωσε αμέσως το πλήρωμα του αεροσκάφους ότι ήταν έγκυος και ότι ξεκίνησαν οι ωδίνες. Όταν οι πόνοι αυξήθηκαν, η κοπέλα άρχισε κυριολεκτικά να χοροπηδάει στο διάδρομο, όπου και, τελικά, γέννησε.

Μία αεροσυνοδός είπε ότι το πλήρωμα γνώριζε πως ήταν έγκυος όχι, όμως, ότι ήταν 9 μηνών! «Το μωρό το γέννησε όρθια. Όταν ήρθε η ώρα του τοκετού, καθίσαμε και τη βοηθήσαμε να γεννήσει. Πήρα το μωρό στην αγκαλιά μου. Η μητέρα δίψασε πολύ, της δώσαμε νερό και μας ευχαρίστησε» ανέφερε.

Ο πιλότος είπε πως όλα τα αεροσκάφη άκουσαν ότι η 18χρονη κοπέλα γέννησε στο αεροπλάνο και τους συνεχάρησαν για τα γεννητούρια!
http://www.star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου