Σάββατο 1 Απριλίου 2017

Χορηγός σε γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου ο μεγαλύτερος οίκος ανοχής στην ΕυρώπηΟυκ ολίγες είναι οι αντιδράσεις που έχει προκαλέσει στη Γαλλία η πρόσφατη εμφάνιση των παικτριών της ομάδας ποδοσφαίρου Pollestre σε φιλικό αγώνα, με φανέλες οι οποίες έφεραν το σηματάκι του Club Paradise, μιας ιδιαίτερα επικερδούς επιχείρησης η οποία αυτοχαρακτηρίζεται ως… «ο μεγαλύτερος οίκος ανοχής της Ευρώπης».

Μάλιστα το γεγονός ότι η συγκεκριμένη ομάδα (η οποία διαθέτει μάλιστα και εφηβικό και παιδικό τμήμα) επέλεξε να προωθήσει μια τέτοιου είδους επιχείρηση, προκάλεσε την αγανάκτηση πολλών φιλάθλων το περασμένο σαββατοκύριακο, όταν οι παίκτριες εμφανίστηκαν για πρώτη φορά με την φανέλα του χορηγού τους.

Να σημειωθεί ότι το κλαμπ που λειτουργεί ως οίκος ανοχής βρίσκεται στην ισπανική πόλη Λα Τζονκέρα, κοντά στα σύνορα με τη Γαλλία, και είχε αγοράσει τις στολές της ομάδας πριν από μερικά χρόνια, όπως δήλωσε μετά τον σάλο που προκλήθηκε ο πρόεδρος της Pollestre. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι παίκτριες δεν είχαν κανένα πρόβλημα να φορέσουν τις στολές και το αντιμετώπισαν σαν αστείο.

Δεν είχε ωστόσο την ίδια γνώμη και ο πρόεδρος του συμβουλίου αθλητισμού της περιφέρειας των Πυρηναίων, που έγινε έξαλλος με την εμφάνιση των αθλητριών. «Δεν μπορώ να δεχτώ να διαφημίζει μια ποδοσφαιρική ομάδα με τις φανέλες της μια επιχείρηση που απέχει έτη φωτός από τις αξίες του αθλητισμό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Robert Olive.

«Οι πολιτικοί δεν έχουν ιδέα για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ερασιτεχνικές ομάδες. Πρέπει να μας βοηθούν περισσότερο με επιχορηγήσεις και όχι απλώς να μας επικρίνουν», απαντά ο πρόεδρος της ομάδας, και μάλλον έχει δίκιο.Πηγή: eleftherostypos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου