Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017

Αυστραλία: 5ο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΟ GOODWOODΗ Ελληνική Ορθόδοξη Κοινότητα Νότιας Αυστραλίας με την Εκκλησιαστική Επιτροπή και την Φιλόπτωχο Αδελφότητα του Ι. Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, περήφανα παρουσιάζουν το 5ο Ελληνικό Φεστιβάλ του Γκούντγουντ.
Ένα φεστιβάλ με αρώματα και γεύσεις της Ελλάδας, στην καρδιά του Γκούντγουντ, την Κυριακή 7 Μαΐου 2017, στο χώρο έξω από το Goodwood Community Centre.
Σας καλούμε να έρθετε και να διασκεδάσετε με την οικογένεια ή τους φίλους σας και απολαύστε ελληνικά φαγητά, γύρους, σουβλάκια, σπιτικά γλυκά, αγαπημένα ψητά της σχάρας και φυσικά πολύ διασκέδαση και χορό.
Το ψυχαγωγικό πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης παρουσιάσεις από τους μαθητές της Ακαδημίας Χορού της Κοινότητας και άλλα χορευτικά συγκροτήματα καθώς και ζωντανή μουσική και τραγούδι.
Νιώστε ένα μικρό κομμάτι της Ελλάδας και αφήστε μας να σας προσφέρουμε την καλύτερη φιλοξενία, ζεστασιά και οικογενειακή ατμόσφαιρα.
Το Φεστιβάλ, το οποίο διεξάγεται με αφορμή την ονομαστική εορτή του Ναού, θα είναι ανοιχτό από τις 11.00 το πρωί και θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι τις 7.00 το βράδυ.
Η είσοδος στο Φεστιβάλ είναι δωρεάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου