Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2017

Made In Greece το Mastic Tears: Classic, Lemon ή Dry? Εσύ πως το προτιμάς;Για πολλά χρόνια η μαστίχα ήταν ένα υλικό ξεχασμένο. Τα τελευταία χρόνια όμως εισχώρησε στην ζωή μας σε τόσες & τόσες μορφές. Στα καλλυντικά, τα τρόφιμα, την μαγειρική και το ποτό. Τι πιο σύνηθες μετά από ένα γεύμα από ένα σφηνάκι παγωμένο λικέρ μαστίχας.


Το Mastic Tears με τις 3 γεύσεις του Classic, Lemon και Dry είναι μια έκρηξη αρωμάτων και μια γεύση που φέρει το άρωμα ενός νησιού, μιας οικογένειας, ενός δέντρου.Μια γουλιά που μας ταξιδεύει στο χωριό "Πυργί". Εκεί συνεχίζεται απαράλλαχτη η πανάρχαια διαδικασία παραγωγής της μαστίχας, εδώ και 2.500 χρόνια!Classic
Κομψό, αρωματικό από απόσταγμα μαστίχας με γλυκιά & δροσερή επίγευση. Πίνεται παγωμένο, σε σφηνάκι ή κοκτέιλ & μετά το φαγητό.


Lemon
Εκλεκτό και αρωματικό, λικέρ μαστίχας με λεμόνι και δροσερή επίγευση, που φέρνει επανάσταση στις αισθήσεις. Πίνεται παγωμένο, σε σφηνάκι ή κοκτέιλ & μετά το φαγητό.Dry

Αυτό το μοναδικό ποτό παράγεται αποστάζοντας τα δάκρυα μαστιχόδεντρων Pistacia lentiscus var. Chia, πολύτιμα εδώ και αιώνες. Ξηρό, με κομψό αλλά έντονα αρωματικό χαρακτήρα, με προϊόν απόσταξης μαστίχας, ιδανικό για κοκτέιλ σε απίθανους και πρωτόγνωρους συνδυασμούς. Απολαύστε το και σκέτο, παγωμένο πριν ή και μετά το γεύμα.

http://www.eirinika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου